Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Limassol

Afames

Stykpris kr.89,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Afames er en tør rødvin af druen Mavro. Vinen har navn efter bjerget på hvis sydlige skråninger, den dyrkes. Her er jordbunden og klimaet ideelt til denne drue. Vinen er ung, frisk og frugtagtig med en afrundet smag. Vinen kan tåles af de fleste, der ellers er allergisk over for rødvin. Afames er ve ... LÆS MERE

Afames er en tør rødvin af druen Mavro. Vinen har navn efter bjerget på hvis sydlige skråninger, den dyrkes. Her er jordbunden og klimaet ideelt til denne drue. Vinen er ung, frisk og frugtagtig med en afrundet smag. Vinen kan tåles af de fleste, der ellers er allergisk over for rødvin. Afames er velegnet til vildt, rødt kød og ost.

Vine fra Cypern er gennemgående lette og meget frugtige vine. Der er det specielle ved dem, at de fleste, der normalt reagerer negativt på vine, kan tåle dem. Det skyldes, at der kun er den garvesyre i vinene, der kommer fra selve druen, da alle druer håndplukkes. Desuden findes der i mange vine biogene aminer, der er affaldsstoffer fra bakterier. Disse findes stort set ikke i cypriotiske vine, da klimaet er så varmt, at bakterierne ikke kan overleve.

Klimaet på Cypern er utroligt stabilt fra år til år. Variationerne er så små, at man kan påregne en uforandret vinkvalitet hvert år. Man kan derfor ikke om cypriotiske vine tale om gode og dårlige årgange. De er altid gode. Vinene drikkes ret unge, men kan godt gemmes nogle år. Specielt kan de tørre vine lagres i indtil 10 år.

ProducentSODAP