Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Amarone & Ripasso smagekasse

Stykpris Original price was: kr.1.793,00.Current price is: kr.1.499,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Denne smagekasse behøver ikke megen introduktion… Amarone er i alle henseenderne en enestående vin. Den har kraft, volumen og går fortrinligt med et stykke rødt kød, men i al beskedenhed pumper det selvsamme blod i årene af lillebroren, Ripasso. Selvom Amarone kaster en  lang skygge, så har Ripasso ... LÆS MERE

Denne smagekasse behøver ikke megen introduktion… Amarone er i alle henseenderne en enestående vin. Den har kraft, volumen og går fortrinligt med et stykke rødt kød, men i al beskedenhed pumper det selvsamme blod i årene af lillebroren, Ripasso. Selvom Amarone kaster en  lang skygge, så har Ripasso gennem årene danset sig ind på spisebordene, og det uden så meget som at ænse store broderen.  De er med andre ord uadskillelige, men enestående.

Vi har sammensat en Ripasso og Amarone fra 3 forskellige vingårde;

Den første og måske mest kendte af de 3, er Monte Santoccio. Vingården drives af Nicola og Laura, der gør en ære i at levere kvalitetsvin med finesse og karakter, som er til at få øje på. Monte Santoccio producerer i omegnen af 30.000 flasker om året. Det er også værd at nævne, at alle druer høstes ved håndkraft, således at hver klase plukkes på det perfekte tidsunkt.

Den næste vingård, Fratelli Vogadori, ligger I hjertet af Valpolicella og drives af brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Vogadori’ Amarone har gjort indtryk på danske vinelskere, som også udgør en stor del af gæsterne på deres velbesøgte bed & breakfast.

Til slut har vi Canovino, et vineri i rivende udvikling, hvis vin begynder at skabe røre i den veletablerede Valpolicellakreds.  Det tegner  meget godt for den fornemme  stil dette vinhus lægger for døren: de vil bringe nye spilleregler ind i kampen og innovere.

Rigtig god fornøjelse

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

Smagekassen indeholder:

1 fl.  Amarone della Valpolicella 2016, Fratelli Vogadori

(Normalpris: 280 kr.)

I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, som brødrene Vogadori står bag; Alberto, Geatano og Emanuelle. De er familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen på gården. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve, og efter ham og hans søn er det nu de tre brødre, der driver foretagenet.

1 fl. Vogadori, Valpolicella Ripasso Classsico Superiore 2015

(Normalpris 200,00)

Vinen har en dyb rød farve og frugtagtig smag med et strejf af kirsebær. Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål, og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet til alkohol. Under massegæringen pumpes mosten hyppigt over ‘hatten’ for at maksimere udtrækningen af ​​farve og smag. I april efter høsten undergår vinen en re-fermentering hvor den omfattende aroma, farve og krop udvikles.

1 fl. Il Canovino Ripasso Superiore 2019

(Normalpris 265,00)

Denne Ripasso Valpolicella Doc Superiore er en mild, ren og frisk rødvin, der er afbalanceret med en let krop og en blød tanninstruktur. Den perfekte start på en middag eller frokost. Vinen er en blanding af Corvina-, Rondinella- og Molinara-druer fra Valpolicella-regionen i Veneto, Italien.

1 fl. Il Canovino Amarone Della Valpolicella  2015

(Normalpris 350 kr.)

Massaro Norma er et mikrovineri beliggende i hjertet af Valpolicella. Her bruges udelukkende vingårdens egne druer i denne Amarone. Massaro Normas vinmarker ligger i det eftertragtede Negrar, centralt i Valpolicella området. Vinen består af druesorterne Corvina Rossignola, Rondinella, Corvinone Corvina – alle typiske druesorter anvendt til Amarone. Denne Amarone har en intens granatrød farve. I næsen bliver man straks mødt af forførende noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

1 fl. Amarone dell Valpolicella 2016, Monte Santoccio

(Normalpris 449 kr.)

Amarone  fra Monte Santoccio, tilhører den absolutte elite både i kvalitet og i smag. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydrede noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur.

1 fl. Valpolicella Ripasso Superiore, Monte Santoccio

(Normalpris 165 kr.)

Denne vin er fra det lille vinhus Monte Santoccio i byen Fumane beliggende i det nordøstlige Italien. Huset er beliggende i Veneto i det berømte Valpolicella område, og ydermere i det klassiske område, som har aner tilbage til 1200 tallet, og heraf navnet Classico. Huset ejes og drives af den unge lovende vinmager Nicola Ferrari og hans kone, og producerer ca. 30.000 flasker om året. Huset er meget anerkendt i Italien, og er bland andet nævnt i vinguiden “Slow wines”, som et af de huse med den bedste og mest autentiske vin.