fbpx
 • GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Amarone & Ripasso smagekasse

  DKK1.249,00
  PÅ LAGER

  Denne smagekasse behøver ikke megen introduktion… Amarone er i alle henseenderne en enestående vin. Den har kraft, volumen og går fortrinligt med et stykke rødt kød, men i al beskedenhed pumper det selvsamme blod i årene af lillebroren, Ripasso. Selvom Amarone kaster en  lang skygge, så har Ripasso gennem årene danset sig ind på spisebordene, og det uden så meget som at ænse store broderen.  De er med andre ord uadskillelige, men enestående.

  Vi har sammensat en Ripasso og Amarone fra 3 forskellige vingårde;

  Den første og måske mest kendte af de 3, er Monte Santoccio. Vingården drives af Nicola og Laura, der gør en ære i at levere kvalitetsvin med finesse og karakter, som er til at få øje på. Monte Santoccio producerer i omegnen af 30.000 flasker om året. Det er også værd at nævne, at alle druer høstes ved håndkraft, således at alle druer plukkes på deres ypperste.

  Den næste vingård, Fratelli Vogadori, ligger I hjertet af Valpolicella og drives af brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Vogadori’ Amarone har gjort indtryk på danske vinelskere, som også udgør en stor del af gæsterne på deres velbesøgte bed & breakfast.

  Til slut har vi Massaro Norma, et helt nyt vineri i rivende udvikling, hvis vin begynder at skabe røre i den veletablerede Valpolicellakreds. Norma, som på italiensk betyder lov eller norm, indikerer meget godt, hvilken stil dette nye vinhus lægger for døren: de vil bringe nye spilleregler ind i kampen og innovere.

  Rigtig god fornøjelse

  Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Smagekassen indeholder:

  1 fl.  Amarone della Valpolicella 2016, Fratelli Vogadori

  (Normalpris: 280 kr.)

  I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, som brødrene Vogadori står bag; Alberto, Geatano og Emanuelle. De er familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen på gården. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve, og gennem ham og hans søn er det nu de tre brødre der driver foretagnet.

  1 fl. Vogadori, Valpolicella Ripasso Classsico Superiore 2015

  (Normalpris 200,00)

  Vinen har en dyb rød farve og frugtagtig smag med et strejf af kirsebær. Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål, og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet til alkohol. Vinen pumpes hyppigt for at maksimere udtrækningen af ​​farve og smag. I april efter høsten, undergår vinen en re-fermentering hvor den omfattende aroma, farve og krop udvikles.

  1 fl. Massaro Ripasso Superiore 2017, Massaro Norma

  (Normalpris 200,00)

  Med en beskeden produktion på knap 2.500 flasker, har der i den grad været tid til at kæle om denne sjældne vin. Druerne til vinen kommer direkte fra hjertet af Valpolicella, Negrar. Massaro Norma er en ganske lille vingård, som udelukkende fremstiller Valpolicellas klassikere: Valpolicella Classico, Amarone og ikke mindst denne overdådige Ripasso Superior, et must-try for Ripasso elskeren!

  1 fl. Amarone Della Valpolicella  2015, Massaro Norma

  (Normalpris 350 kr.)

  Massaro Norma er et mikrovineri beliggende i hjertet af Valpolicella. Her bruges udelukkende vingårdens egne druer i denne Amarone. Massaro Normas vinmarker ligger i det eftertragtede Negrar, centralt i Valpolicella området. Vinen består af druesorterne Corvina Rossignola, Rondinella, Corvinone Corvina – alle typiske druesorter anvendt til Amarone. Denne Amarone har en intens granatrød farve. I næsen bliver man straks mødt af forførende noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Vinens vedholdende aromaer gør dette til en uovertruffen vinoplevelse, som fortsætter længe!

  1 fl. Amarone dell Valpolicella 2016, Monte Santoccio

  (Normalpris 449 kr.)

  Amarone  fra Monte Santoccio, tilhører den absolutte elite både i kvalitet og i smag. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur.

  1 fl. Valpolicella Ripasso Superiore, Monte Santoccio

  (Normalpris 165 kr.)

  Denne vin er fra det lille vinhus Monte Santoccio i byen Fumane beliggende i det nordøstlige Italien. Huset er beliggende i det berømte Valpolicella område (Veneto), og ydermere i det klassiske område, som har aner tilbage til 1200 tallet, og heraf navnet Classico. Huset ejes og drives af den unge lovende vinmager Nicola Ferrari og hans kone, og producerer ca. 30000 flasker om året. Huset er meget anerkendt i Italien, og er bland andet nævnt i vinguiden “Slow wines”, som et af de huse med den bedste og mest autentiske vin.

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.