Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Amarone Smagekassen feinschmecker

Stykpris Original price was: kr.3.750,00.Current price is: kr.2.999,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Vi har med stor succes og med rigtig god respons fra jer solgt Amarone smagekasser i indtil videre 2 versioner. Med denne tredie og opgraderede udgave har vi valgt at give den hele armen og udvalgt de bedste Amaroner vi overhovedet har kunne skaffe. Dermed er der lagt op til en oplevelse af de helt ... LÆS MERE

Vi har med stor succes og med rigtig god respons fra jer solgt Amarone smagekasser i indtil videre 2 versioner. Med denne tredie og opgraderede udgave har vi valgt at give den hele armen og udvalgt de bedste Amaroner vi overhovedet har kunne skaffe. Dermed er der lagt op til en oplevelse af de helt store, selv for garvede feinschmeckere!

I denne smagekasse kommer vi forbi 6 forskellige leverandører i Valpolicella. Hver især repræsenteret med deres topvine. Der er tale om 6 velrenommeret gutter, som vil pynte på spisebordet såvel som i kælderen

 

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

Amarone Smagekassen indeholder:

Amarone Della Valpolicella 2017 Forlago (nyt navn: Grazie), Fratelli Vogadori

(Normalpris: 600.00)

I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og efter ham og hans søn er det nu de tre brødre der driver foretagenet. Denne Amarone, Forlago, er deres absolutte topvin. En rigtig meditations Amarone, som kun fremstilles af vingårdens bedste druer og i udvalgte årgange. Resultatet er en kompleks Amarone med krydrede noter og struktur.

 

Amarone Della Valpolicella 2015 Riserva Corno Marani, Accordini Igino

(Normalpris: 495,00 kr.)

Corno Marani er udstyret med en intens rød farve, der klynger sig til glasset. Smagen domineres af kirsebær, chokolade og moden frugt. Corno Marani er en sværvægter rødvin med enestående balance og høj kompleksitet. Vinen har ligget i egetræsfade i 60 måneder, og efterfølgende i ståltanke i 24 måneder. Der er tale om en kraftfuld vin, og en mulighed for en vinoplevelse af de helt store.

Vi anbefaler, at man finder de store grillknive frem, og går til slagteren efter en god bøf!

Amarone Della valpolicella 2013 Dea Lualda, Corteforte

(Normalpris: 499,00 kr.)

Kun hver tiende år, hvis høstens kvalitet er høj nok, laver Corteforte denne limited editen Amarone for at fejre sit jubilæum. ”Anni in 2 Secoli” er produceret med druer fra årgang 2013, en årgang som især bærer præg af aromaer som modne bær, krydderier og kakao. Aldringen af denne Amarone begynder med 30 måneder i ståltanke, efterfulgt af 36 måneder på franske egetræs tønder og afslutningsvis 18 måneder på flaske.

Amarone Della Valpolicella 2011, Ca´ Dei Ronchi

(Normalpris: 479,95 kr.)

Denne Amarone DOCG har en intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkefulde tanniner i finishen gør den meget elegant. Vi anbefaler Amarone DOCG til kødfulde retter.

Luk gerne vinen op en time før, den skal serveres.

Amarone Della Valpolicella 2011 Riserva Hatteso, Garbole

(Normalpris: 990,00 kr.)

Nu er vi nået til smagekassens højdepunkt, vores absolut mest kostbare Amarone…

Hatteso Riserva 2011 hører til i vinens verdenselite. Således vurderer Vivino denne meget frugtige og fyldige Amarone til at være blandt top 1 procent i verden! Det er en dyb rubinrød vin med lilla nuancer, der nærmer sig bourgogne i raffinementsfasen. Den har en intens og gennemtrængende aroma karakteriseret ved dufte af modne frugter, røde bær, såvel som af blomster. Hatteso Riserva har en sammensat duft af krydderier, aromatiske urter, marmelade og blomme. Rig og saftig i smag med en duft af sur kirsebær og en eftersmag af moden underskov.

Amarone Della Valpolicella 2011 Casa dei Bepi, Viviani

(Normalpris: 699,00 kr.)

Druerne kommer fra den eksklusive mark Casa dei Bepi og er en af de bedste vine der fremstilles i Veneto. Meget fyldig og intens vin med kraft og smag af modne mørke frugte og lakrids. Viviani Amarone “Della Casa dei Bepi” 2011 er en storslået vin der kan drikkes nu, men nemt gennem 10-15 år, hvor den fine balance i vinen vil blive tydeligere og tydeligere. Produktionen af Casa dei Bepi” er meget lille, så vi kan desværre kun få den hjem i små partier i de sjældne årgange hvor den fremstilles.