Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Molino Ausario Agricola Barbaresco 2019

Gennemsnitlig score
5,0
Stykpris Original price was: kr.500,00.Current price is: kr.380,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Verdensklasse Barabaresco – Topanmeldt på Vivino med 4,1 !

Molino Ausario Barbaresco Agricola 2019 er en vin, der med stor karakter og elegance. Årgang 2019 er et imponerende eksempel på hvor meget en god Barbaresco har at byde på! Med denne årgang får du en dyb og rig vin, med koncentreret af ... LÆS MERE

Verdensklasse Barabaresco – Topanmeldt på Vivino med 4,1 !

Molino Ausario Barbaresco Agricola 2019 er en vin, der med stor karakter og elegance. Årgang 2019 er et imponerende eksempel på hvor meget en god Barbaresco har at byde på! Med denne årgang får du en dyb og rig vin, med koncentreret af smag i hver dråbe. En kompleks bouquet af modne røde bær, violer og undertoner af krydderier.Vinen leverer en imponerende struktur på ganen med velafbalancerede tanniner og en behagelig syrlighed. Smagsprofilen kombinerer moden frugt, hints af lakrids og en fin mineralitet, der giver vinen en dybde og kompleksitet.

Molino Ausario Barbaresco 2019 er et rendyrket udtryk af Piemontes skønne terroir og afspejler den vantivttig høje standard, som Molino Ausario holder i hævd.  Dette er en vin, der egner sig til at blive nydt nu, men som også vil udvikle sig smukt med årene. En fornem repræsentant for Barbaresco-stilen og en invitation til at opleve uovertruffen vinmagerkunst.

ProducentMolino
Alkoholprocent14 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Profil
Druer
Nebbiolo
Profil
Full-bodied, varm, lang eftesmag, bløde tanniner
Dominerende smag
Røde frugter, trøffel, læder
Madforslag
Oksekød, fyldige pastaretter, lammekød, vildt, Charcuteri