Piemonte

Barbera Armujan 2016 Corcini

Stykpris kr.199,00

På lager

Beskrivelse

Barbera dAlba DOC Superior Armujian er en rig, elegant, fyldig vin fremstillet af Barbera-druer fra Podere Ruggeri Corsini i Piemonte, Italien. Vinen har en frisk syre, der ledsager den rene frugtsmag. Denne vin passer godt til pastaretter med fyldige kødsaucer eller medium krydrede oste.  Denne vin ... LÆS MERE

Barbera dAlba DOC Superior Armujian er en rig, elegant, fyldig vin fremstillet af Barbera-druer fra Podere Ruggeri Corsini i Piemonte, Italien. Vinen har en frisk syre, der ledsager den rene frugtsmag. Denne vin passer godt til pastaretter med fyldige kødsaucer eller medium krydrede oste.  Denne vin er et vidunderligt eksempel på Barbera-druen, og den kan nydes til en lang række forskellige retter. Den passer godt sammen med fyldigt kød som stegt kylling eller svinekød samt pastaretter. Vinen er fyldig og frugtagtig med noter af bær og kirsebær.

Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin siden 1994. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden.

ProducentRuggeri Corsini
LandItalien
OmrådePiemonte
Flaskestørrelse750 ml
Alkoholprocent14 % vol
Profil
Druer
Barbera
Profil
Halvtør, tanninrig, medium syre
Dominerende smag
Blåbær, timian, blommer
Madforslag
Krydret mad, oksekød, vildt, pizza