Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Ruggeri Corsini Barbera D’Alba 2019

Stykpris kr.129,00

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Barbera d’Alba 2019 Corcini er et must for alle, der elsker rødvin. Det er en rig, fyldig rødvin lavet på 100 % Barbera-druer fra de berømte Podere Ruggeri Corsini-vinmarker. Denne vin har lyse kirsebærnoter, der passer godt sammen med det italienske køkken. Vinen er meget blød og let drikkeli ... LÆS MERE

Barbera d’Alba 2019 Corcini er et must for alle, der elsker rødvin. Det er en rig, fyldig rødvin lavet på 100 % Barbera-druer fra de berømte Podere Ruggeri Corsini-vinmarker. Denne vin har lyse kirsebærnoter, der passer godt sammen med det italienske køkken. Vinen er meget blød og let drikkelig, hvilket gør den til et godt valg til hverdagsbrug. Den har en dejlig syre, der giver en forfriskende kvalitet. Vinen passer godt sammen med fyldigt kød som oksekød eller lam.

Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin siden 1994. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden.