Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Qimisola I Fratelli Barbera D’Asti Superiore 2019

Stykpris kr.195,00

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Barbera d’asti udover det sædvanlige!

Denne absolut vellavede Barbera d’Astivin er lavet i dualismens tegn: Navnet Il Fratelli er italiensk og betyder brødrene. Brødrene, som den danske vinmand Lars Asferg har i tankerne er først og fremmest  sine egne to sønner Søren og Mikkel, men også et kæ ... LÆS MERE

Barbera d’asti udover det sædvanlige!

Denne absolut vellavede Barbera d’Astivin er lavet i dualismens tegn: Navnet Il Fratelli er italiensk og betyder brødrene. Brødrene, som den danske vinmand Lars Asferg har i tankerne er først og fremmest  sine egne to sønner Søren og Mikkel, men også et kært gammelt eventyr af H. C. Andersen: To brødre. En historie om to brødre, der hver på sin måde kom til at præge historien, nemlig fysikeren H. C. Ørsted og hans bror, statsmanden A. S. Ørsted.

Qimisola

Fortællingen om Qimisola begynder med deres logo. Det ses ikke lige med det samme, men der er tale om en kanin med en drueklase i munden og en slange snoet omkring et vinglas. Slangen symboliserer selvsagt begæret efter vin. En lovende fortælling, allerede inden vinen er åbnet. Denne Barbera d’Asti Superior tager navn efter H.C. Andersen eventyret, “To brødre” oversat til Italiensk, “I Fratelli”

Den ældste broder er klog og opmærksom, han elsker naturen og søger sandheden. Den yngre broder derimod, var mere stille og i bøgerne. Han tror på retfærdigheden og håber at sandheden vil sejre. H. C. Andersens historie er tilegnet to store mænd i dansk i historie. Nemlig fysikeren H.C Ørsted og Anders Sandøe Ørsted. Advokat og senre statsminister. Begge tjente de menneskeheden.