Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

La Tribuleira Barbera D’Asti 2019

Stykpris Original price was: kr.199,95.Current price is: kr.149,95.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Barbera druen er en af stolthederne i Piemonte, druens skind er dybrød, hvilket resulterer i meget mørke vine.

Barbera d’ Asti fra La Tribuleira har en lilla farve med modne røde kirsebæraromaer, mineralske noter og vanilje. En tør, medium-bodied rødvin med forfriskende og bløde tanniner, som ... LÆS MERE

Barbera druen er en af stolthederne i Piemonte, druens skind er dybrød, hvilket resulterer i meget mørke vine.

Barbera d’ Asti fra La Tribuleira har en lilla farve med modne røde kirsebæraromaer, mineralske noter og vanilje. En tør, medium-bodied rødvin med forfriskende og bløde tanniner, som gør den perfekt at parre med mad. Barbera d’ Asti 2012 er fadlagret i 9 måneder, hvilket løfter smagen op til et helt andet niveau! Den er velafbalanceret med god integration af eg, god kompleksitet og en lang finish af røde kirsebær.  Perfekt til Antipasti, rige salater, grillede grøntsager, pasta, svinekød eller kylling med lette saucer.

La Tribuleira

Navnet La Tribuleira kommer fra ordet ”Tribile”, der i piemontedialekt betyder: ”at kæmpe og stå overfor vanskelige udfordringer”, og det beskriver meget godt familiens engagement og hårde, målrettede arbejde for vingården. Santo Stefano Belbo, der er den nærmeste by, er kendetegnet ved smukke bakker og historiske vinmarker. De stejle marker tillader ikke en høj mekanisering af arbejdet i vinmarkerne, og holder på den måde det traditionelle håndværk i hævd.