Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Aurelio Settimo Barolo Rocche Dell’Annunziata 2009

Stykpris Original price was: kr.399,00.Current price is: kr.349,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Barolo 2009 Aurelio Settimo indeholder alt, hvad der er Barolo, med sin herlige og livlige tekstur og perfekte harmoni af smagsnuancer. Bouqueten er domineret af noter af vilde blomster og røde frugter. Det er vin for brede fans af Barolo, der foretrækker en særlig version, som ikke er for kraftig, ... LÆS MERE

Barolo 2009 Aurelio Settimo indeholder alt, hvad der er Barolo, med sin herlige og livlige tekstur og perfekte harmoni af smagsnuancer. Bouqueten er domineret af noter af vilde blomster og røde frugter. Det er vin for brede fans af Barolo, der foretrækker en særlig version, som ikke er for kraftig, men viser en afbalanceret personlighed fra områdets mest klassiske side.

Vingården Aurelio Settimoer et familiedrevet vinhus, der sætter en ære i at producere vine af høj kvalitet. Ejendommen ligger i landsbyen Castiglione Falletto, der er kendt som “Barolos hjerte”. Vinmarkerne er beplantet med Nebbiolo-druer, og jorden består hovedsageligt af kalkholdig mergelsten og ler-kalksten. Aurelio Settimo Winery blev grundlagt af Aurelio Settimo i 1921 og er gået i arv gennem generationer til hans søn Umberto, der i dag viderefører sin fars arv.