Chianti, Toscana

Riserva Chianti Classico DOCG, “Paolina” 2015

Stykpris kr.179,00 Stykpris kr.179,00 v. køb af 6 flasker

På lager

Beskrivelse

Chianti når det er allerbedst!

Savignolas Chianti Riserva er en vin med en intens rubinrød farve og frugtige noter af kirsebær med en lang og vedvarende finish. Denne vin er fremstillet af 100% Sangiovese-druer dyrket i Toscana. Det er en perfekt balance af frugt, tanniner og struktur, der skaber de ... LÆS MERE

Chianti når det er allerbedst!

Savignolas Chianti Riserva er en vin med en intens rubinrød farve og frugtige noter af kirsebær med en lang og vedvarende finish. Denne vin er fremstillet af 100% Sangiovese-druer dyrket i Toscana. Det er en perfekt balance af frugt, tanniner og struktur, der skaber denne fyldig Chianti Classico med koncentreret smag af bær, kirsebær og solbær. Med masser af struktur er dette en af vores mest efterspurgte vine.

En harmonisk og elegant vin dedikeret til Paolina, kvinden, der startede med at producere Chianti Classico. Frugten fra vinmarker, der er kendetegnet ved den bedste eksponering, og en lagring i franske egefade.  En vin med en intens rubinrød farve og blomster- og frugtagtig noter med antydninger af kirsebær, kompleks i ganen med en lang og vedvarende finish. En harmonisk og elegant vin.

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte af at præsentere vores nye leverandør Azienda Agricola Savignola, som ike blot producerer top-Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen Greve in Chianti – og ja, det er venskabsbyen til  Greve Kommune syd for København.

 

LandItalien
OmrådeToscana
ProducentSavignola
TypeChianti
DruerSangiovese
Alkoholprocent14 % vol
Flaskestørrelse750 ml
ServeringsforslagGrillet rødt kød, langtidskogte retter.
Profil
Druer
Sangiovese
Profil
Tør med helstøbte tanniner
Dominerende smag
Kirsebær, læder og blommer
Madforslag
Grillet kød og pizza