Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Bourgogne Smagekasse

Gennemsnitlig score
5,0
Stykpris Original price was: kr.1.940,00.Current price is: kr.1.450,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Imponér dine smagsløg med en Bourgogne Smagekasse

Kom på rundrejse i Bourgogne med vores udvalgte Bourgogne Smagekasse leveret GRATIS til døren. Du får en vinsmagning, der bringer en smagsoplevelse fra et af verdens mest prestigefyldte vinområder hjem til dig. Med en Bourgogne Smagekasse får du adga ... LÆS MERE

Imponér dine smagsløg med en Bourgogne Smagekasse

Kom på rundrejse i Bourgogne med vores udvalgte Bourgogne Smagekasse leveret GRATIS til døren. Du får en vinsmagning, der bringer en smagsoplevelse fra et af verdens mest prestigefyldte vinområder hjem til dig. Med en Bourgogne Smagekasse får du adgang til seks håndplukkede flasker, der repræsenterer det bedste af Bourgogne. Fra den forfriskende elegance af Domaine du Colombier Chablis 2021 til kompleksiteten i Domaine Desvignes Givry 1er Cru ‘Clos Charlé’, byder smagekassen på en rejse gennem både hvid og rød Bourgogne.

Smagekassen indeholder:

1 fl.Domaine du Colombier Chablis 2021

Bag denne vin står Domaine du Colombier, en vingård med respekt for gamle vinfremstillingsmetoder og fokus på at give en ægte smagsoplevelse af terroir – jordens karakter. Vinen bærer præg af forfriskende citrustoner som limeskal og grapefrugt, suppleret med undertoner af grønne æbler og pærer. Vinen balanceres elegant med en livlig syre og en blød, silkeagtig tekstur. En lang eftersmag efterlader en dejlig forfriskende fornemmelse i munden.

1 fl.Domaine des Deux Roches Tradition Bourgogne Blanc 2021

Denne vin repræsenterer rødderne af sit Mâconnais-land. Vinstokkene nyder godt af alle de geologiske skatte, der findes i disse velbelyste kalk lerjord, samt et gunstigt klima. De skabes ved at blande forskellige parceller – en kunst, som producenten har forfinet i 30 år. Deux Roches’ vine er i ren Mâconnais-stil – friske, skarpe, rene og præget af mineralitet. Vinen er lavet på ren Chardonnay og har noter af fersken, citrus og grøn æble.

1 fl. Bourcier-Martinot Mâcon-Villages 2022

Denne elegante vin er skabt i det prestigefyldte Mâcon-område i Bourgogne og bærer præg af det unikke terroir, der karakteriserer denne region. Årgang 2022 er et mesterværk fra Bourcier-Martinot, der leverer en sublim kombination af friskhed, frugt og mineralitet. Du vil straks blive mødt af en forførende bouquet med noter af citrusfrugter og hvide blomster. Smagen er fyldig og velafbalanceret med en livlig syre, der fremhæver frugten. Noter af saftige æbler, pærer med en mineralsk finish, der fuldender oplevelsen.

1 fl. Domaine Denis Père & Fils Bourgogne Pinot Noir 2022

Denne pinot noir vin er en af de mest populære fra Domaine Denis Père & Fils, som i mange år har forfinet netop denne produktion på deres lille, gamle vingård i Bourgougne. Vinen er let og blød, og beklædt med en høj syre. Noter af rød frugt og en snert af nelliker tryller sig frem ved nydningen.

1 fl. Agnès Paquet Auxey-Duresses Rouge 2020

Auxey-Duresses ligger i Côte de Beaune mellem og over Volnay, Monthélie og Meursault ved indgangen til en side-dal, der fører ind i landsbyen hvor vingårdens druer er. Denne rene Pinot Noir vin har en iøjnefaldende, transparent rubinrød farve. Den har aromaer af små røde bær og på ganen er vinen frisk og saftig med livlig syre og kompakte, integrerede tanniner. Denne vin er fra en mikroproduktion og serveres desuden hos tre franske Michelin restauranter.

1 fl. Domaine Desvignes Givry 1er Cru ‘Clos Charlé’ 2020

Den prestigefyldte 1. Cru fra Givry i Bourgogne er et mesterværk skabt af dygtige vinmagere, der har dedikeret sig til at fremstille vin af højeste kvalitet. Premier Cru (1er Cru) er det næsthøjeste niveau i bourgogne og udgør omkring 10% af Bourgognes samlede produktion. Vinen er høstet ved håndkraft, afstilket og efterfulgt af en kold forgæring. Under produktionen er målet at have så lidt indgriben som muligt, og siden 2019 er al vinfremstilling hos Domaine Desvignes foregået uden brug af sulfitter. Vinen har en dyb rød farve og dufter af modne røde bær med et strejf af krydderi.

Profil
Druer
Pinot Noir og Chardonnay
Profil
Bourgogne er et område i Frankrig, hvor nogle af de bedste vine bliver produceret
Madforslag
Nyd vinene for sig selv eller til et udvalg af retter fra det franske køkken