Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Montalcino

Brunello di Montalcino Riserva, Il Grappolo 2009

Stykpris kr.349,00

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Elegant, aristokratisk og med stor bredte, Brunello di Montalcino Riserva 2009 DOCG er en tør, velafbalanceret og smukt proportioneret vin med næsten endeløs længde, lavet udelukkende på Sangiovese – håndplukkede udvalgte druer fra vinmarker i Sant’Angelo in Colle-området, et sydvendt om

Elegant, aristokratisk og med stor bredte, Brunello di Montalcino Riserva 2009 DOCG er en tør, velafbalanceret og smukt proportioneret vin med næsten endeløs længde, lavet udelukkende på Sangiovese – håndplukkede udvalgte druer fra vinmarker i Sant’Angelo in Colle-området, et sydvendt område med ideelle betingelser. Dette er en vin, der imponerer både næse og gane. Farve som en rubin. Den er fuld, varm og forførende i munden, med en rig og dvælende bouquet.

Il Grappolo

Efter en omhyggelig fermentering med styret temperatur modner den i mindst 30 måneder i mellemstore egefade, og derefter yderligere 8 måneder på flaske for at sikre dens behagelighed og kompleksitet. Denne Brunello di Montalcino Riserva har fremragende aldringspotentiale, og dens kvaliteter vil med tiden kun blive bedre.

Tenuta Il Grappolo består af 25 hektar jord syd for Montalcino, i hjertet af Toscana, 90 km fra Firenze. Vinmarkerne er tilplantet med Sangiovese – kendt lokalt som Brunello, omkring 16 hektar vinstokke ligger i 300 meters højde på den sydvestlige skråning. Vinmarkerne har optimal eksponering, et tempereret klima påvirket af det nærliggende hav, med varme, tørre somre og konsekvente brise og toscansk, stenet skistosejord bestående af nedbrudte klipper af galestro, alberese og sandsten. Disse betingelser sikrer en gradvis, fuldstændig modning af klaserne og giver Il Grappolo’ vine deres rige smag og elegance.

 

ProducentIl Grappolo