10% rabat til alle nye kunder! Brug rabatkoden: velkomst10
0
Bestil kr.0,00

Montalcino

Brunello smagekasse 2.0

Stykpris kr.2.299,00

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Nu har du muligheden for, at gå på opdagelse i en af verdens mest ikoniske vinlandskaber

Brunello di Montalcino er en klasse for sig – muligvis den bedste vin man finder i Italien. En raffineret, elegant og stilfuld vin med godt gemme potentiale. I vores unikke Brunello smagekasse har vi samle ... LÆS MERE

Nu har du muligheden for, at gå på opdagelse i en af verdens mest ikoniske vinlandskaber

Brunello di Montalcino er en klasse for sig – muligvis den bedste vin man finder i Italien. En raffineret, elegant og stilfuld vin med godt gemme potentiale. I vores unikke Brunello smagekasse har vi samlet tre af vores Brunello-favoritter, 2 af hver, så der er mulighed for at gensmage din favorit.

Vores lille smagsrunde i Sangiovese-land Begynder hos Il Poderuccio, den mindste Brunello-producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på 2.000 flasker årligt. Selvom produktionen er lav, er der altså ikke tale om noget garagevineri, men et topprofessionelt vineri, som ved hvordan en rigtig Brunello skal se ud. En Brunellokvalitet som kun opnås når det laves i så små mængder.

Herfra går turen videre til Il Grappolo, som er et lidt større og mere velrenommeret fortagende. Il Grappolo råder over i alt 15 hektar vinmark, placeret i højdedragende i Montalcino, hvor udbyttet er meget lavt. Her er vinene langt mere raffineret end vinene i de lavere egne.

Til slut skal vi forbi Casanova di Neri. Vingården blev grundlagt i 1971 da Giovanni Neri købte et område i Montalcino. Siden er der løbende blevet købt marker med fremragende beliggenhed. I dag ejer de 36 hektar vinmarker fordelt over 4 forskellige distrikter. Deres Brunello er intet mindre end storhed på flaske med en klassisk Sangioveses tørhed og kraftige frugtpræg. Det er ikke for sjov, at producenten Casanova di Neri fik førstepladsen af WineSpectator i 2006 ud af 50.000 vine på verdensplan.

 

Brunello Smagekassen indeholder

2 fl. Brunello di Montalcino 2013 Sassocheto, Il Grappolo

Sassocheto er en raffineret, kompleks og fyldig, helt igennem ikonisk Brunello med stor karakter. Fast og kompleks, men samtidig livlig og nemt drikkelig med en forførende duft, og utrolig lang finale. Denne Brunello er lavet udelukkende på håndplukkede sangiovesedruer af udvalgte årgange, fra den sydvendte Piano Nero vingård, der er beliggende i 300 meters højde. En ekstraordinær vingård, der giver en lige så ekstraordinær Brunello.

2. fl Brunello di Montalcino 2013, Il Poderuccio

Nu har du chancen for at smage en Brunello fra den mindste Brunello-producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker. Med denne Brunello er der lagt op til en smagsoplevelse af de helt store! En vin du kan nyde nu og i hvert fald 15 år frem. Ill Poderuccio er placeret i højdedragende omkring Montalcino. Druerne, som bliver dyrket her, er langt mere raffinerede end druerne fra lavlandet. Servér den til stegt fisk med fede saucer, kål og nødder eller rødt kød og fjerkræ

2. fl. Brunello di Montalcino 2015, Cassanova di Neri

Storhed på flaske med en klassisk sangiovese tørhed og kraftig frugtpræg. Kompleksiteten, længden og intensiteten i både duft og eftersmag er fantastisk. Det er ikke for sjov at producenten Casanova di Neri fik førstepladsen af WineSpectator i 2006 ud af 50.000 vine på verdensplan. Prøv den med risiko for aldrig at ville drikke andet igen. Brunello di Montalcino er lagret på slovenske egetønder i 30 måneder og 1 år på flaske. Producenten er i øjeblikket Italiens bedste Brunello producent.