Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Montalcino

Casanova Di Neri Brunello Di Montalcino 2015

Stykpris kr.399,00

Udsolgt

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Storhed på flaske med en klassisk sangiovese tørhed og kraftig frugtpræg. Kompleksiteten, længden og intensiteten i både duft og eftersmag er fantastisk. Det er ikke for sjov at producenten Casanova di Neri fik førstepladsen af WineSpectator i 2006 ud af 50.000 vine på verdensplan. Prøv den med risi ... LÆS MERE

Storhed på flaske med en klassisk sangiovese tørhed og kraftig frugtpræg. Kompleksiteten, længden og intensiteten i både duft og eftersmag er fantastisk. Det er ikke for sjov at producenten Casanova di Neri fik førstepladsen af WineSpectator i 2006 ud af 50.000 vine på verdensplan. Prøv den med risiko for aldrig at ville drikke andet igen. Brunello di Montalcino er lagret på slovenske egetønder i 30 måneder og 1 år på flaske. Producenten er i øjeblikket Italiens bedste Brunello producent.

Casanova di Neri

Casanova di Neri blev grundlagt i 1971 da Giovanni Neri købte et område i Montalcino. Siden er der løbende blevet købt marker med fremragende beliggenhed. I dag ejer de 36 hektar vinmarker fordelt over 4 forskellige distrikter – Pietradonice, Cetine, Cerretalto og Fiesole tæt ved vingården af samme navn og i retning mod Montalcino. De har investeret meget i det mest moderne vinifikationsudstyr og har en af de flotteste vingårde i Montalcino. Fadlagringen foregår på fade af forskellige størrelser og forskellige træsorter, for at de enkelte årgange kan udvikle sig optimalt. Vinmarken Cerretalto blev købt i 1986 og er en af de bedste marker i Montalcino. Højden varierer mellem 250 og 300 meter over havoverfladen. Marken ligger øst for Montalcino ved et naturligt amfiteater, hvor der er et unikt mikroklima som kombineret med udvalgte gamle vinstokke skaber rammerne for produktion af en af områdets bedste vine.

Kvaliteten har været stigende hvert år, og kulminerede da Cerretalto 2001 fik 100 point i Winespectator og Tenuta Nuova 2001 blev nummer 1 på Winespectators liste over de 100 bedste vine i verden.

Anmeldelser af Casanova di Neri Brunello di Montalcino

Robert Parker’s Wine Advocate
“Beautifully executed, the wine oozes forth from the glass with round, supple and velvety fruit. This Brunello Annata is luscious and deep, with millefoglie aromatic layering that peels back slowly and carefully.”
James Suckling
“This is a typical 2015 with a sweetness of fruit and plums. Citrus undertones. Medium to full body, ultra-fine tannins and a lively finish.”
Wine Spectator
“This is focused, with a vivid structure driving the cherry, leather, spice and earth flavors. Dusty tannins follow up, while this remains fresh on the lingering finish.”
Top 50 Tuscan Wines” Decanter
“pretty floral notes af deepened by flavours of black pepper, tobacco and balsamic herbs”