Champagne

Jean Gimonnet Champagne Réserve Brut 2022

Stykpris kr.279,00

På lager

Beskrivelse

LUKSUSBOBLER MED FRUGTIGE NOTER

Denne Champagne fra Jean Gimonnet er mesterligt fremstillet. Dens aromatiske smag trækker på næsten alt, hvad Champagne-registret har at byde på. Réserve byder tilmed på yderligere kompleksitet ledsaget af en frisk og klar syre. Farven er svag citrongul med grønne skæ ... LÆS MERE

LUKSUSBOBLER MED FRUGTIGE NOTER

Denne Champagne fra Jean Gimonnet er mesterligt fremstillet. Dens aromatiske smag trækker på næsten alt, hvad Champagne-registret har at byde på. Réserve byder tilmed på yderligere kompleksitet ledsaget af en frisk og klar syre. Farven er svag citrongul med grønne skær. Næsen er tydelig og raffineret med fremtrædende brødnoter og citrus. Smagen er frugtig forfriskende med citrus og hvide blomster ledsaget af luksuriøse bobler.

Når det kommer til mad, så skal man ikke udelukke Champagne med det samme. Den er selvsagt sublim til kaviar, desserter eller som aperitif, men kan også løfte noget så enkelt som en pizza, til et helt andet niveau!

Vi anbefaler at servere den ved omkring 9-11 °C, men undgå at komme den i fryseren, sæt den derimod i køleskabet i god tid.

LandFrankrig
OmrådeChampagne
ProducentJean Gimonnet
DruerChardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier,
Alkoholprocent13,5 % vol
Flaskestørrelse750 ml
ServeringsforslagAperitif, caviar, dessert
Profil
Druer
Chardonnay, Pinot Noir
Profil
Frugtig med frisk syre
Dominerende smag
Brødnoter og citrus
Madforslag
Fisk og skaldyr