Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Limoux

Anne De Joyeuse Chardonnay Original 2023

Gennemsnitlig score
5,0
Stykpris kr.150,00 Stykpris kr.99,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.99,00 FØR kr.150,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Sprød med pirrende frugtige noter

Chardonnay Limoux fra Anne de Joyeuse, står ikke tilbage for mange almindelige hvide bourgognevine, der findes på det danske marked, men priserne er nærmest rystende lave i forhold til den høje kvalitet, der kan sammenlignes både Bourgogne og dyre, oversøiske vine.F ... LÆS MERE

Sprød med pirrende frugtige noter

Chardonnay Limoux fra Anne de Joyeuse, står ikke tilbage for mange almindelige hvide bourgognevine, der findes på det danske marked, men priserne er nærmest rystende lave i forhold til den høje kvalitet, der kan sammenlignes både Bourgogne og dyre, oversøiske vine.Farven er strågul med grønne reflekser. Næsen er aromatisk og sommerlig.  I smagen møder vi mild citrus og hvidblomster, leveret i en frugtig og fyldig oplevelse.

Servér Chardonnay Original til al slags fisk eller som aperitif.

Serveringstemperatur: 12 °C

Fremstilling

Chardonnay Original er lavet på 100% Chardonnay. Når druerne ankommer til kælderen, presses de med det samme og mosten afkøles inden fermentering begynder. Fermenteringen foregår ved kontrolleret temperature. Inden vinen kommer på flasken, lagres den, 50 % i rustfristål tanke og 50% i franske egetræs tønder.

Om producenten

Cave Anne de Joyeuse blev grundlagt i 1929.  Huset har produceret Chardonnay Limoux AOC siden 1989. Området er nok ikke så kendt i Danmark (endnu) men selvom vi er langt syd på, så har området et særligt klima og terroir, der frembringer meget friske og kølige hvidvine af højeste kvalitet.

 

Profil
Druer
Chardonnay
Profil
Full-bodied
Dominerende smag
Bagte æbler, flint, limeskal
Madforslag
Fisk og skaldyr, salater