Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Alsace

Aiméstentz Cuvée Du Vicus Romain Rouge D’Alsace 2012

Stykpris kr.259,00 Stykpris kr.199,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.199,00 FØR kr.259,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

En rubinrød vin med smagsnoter af røde bær…

Rouge d Alsace Cuvée du Vicus Romain er kølig i stilen og perfekt til at nyde afkølet ved 14-16 grader til lettere retter som salater, fjerkræ og fisk – gerne grillet kylling eller laks – og også som et glas i tide og utide…  god sm ... LÆS MERE

En rubinrød vin med smagsnoter af røde bær…

Rouge d Alsace Cuvée du Vicus Romain er kølig i stilen og perfekt til at nyde afkølet ved 14-16 grader til lettere retter som salater, fjerkræ og fisk – gerne grillet kylling eller laks – og også som et glas i tide og utide…  god smag af det egefad, som den har modnet på i to år. Det første år benyttes nye træfade, hvorefter den kommes på ældre fade i endnu et år. En særdeles harmonisk og kompleks vin med en lang og elegant eftersmag.

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes, derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”