• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Alsace

Rouge d’Alsace, Cuvée du Vicus Romain

  • Aimé Stentz
  • 2012
DKK225,00 STYKPRIS DKK199,00 v. køb af 6 flasker

10 på lager

STK.Pris
6 eller mere DKK199,00 FØR DKK225,00

En rubinrød vin med smagsnoter af røde bær…

Rouge d Alsace Cuvée du Vicus Romain er kølig i stilen og perfekt til at nyde afkølet ved 14-16 grader til lettere retter som salater, fjerkræ og fisk – gerne grillet kylling eller laks – og også som et glas i tide og utide…  god smag af det egefad, som den har modnet på i to år. Det første år benyttes nye træfade, hvorefter den kommes på ældre fade i endnu et år. En særdeles harmonisk og kompleks vin med en lang og elegant eftersmag.

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Årgang 2012
Druer Pinot Noir
Alkoholprocent 13,5 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforslag Fjerkræ, fisk eller salater
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes, derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.