Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Château Montelena Chardonnay 2019

Stykpris kr.499,00

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Et af de mest ikoniske og mest kendte vinhuse i Napa. Det skyldes nærmest udelukkende englænderen Stephen Spurier, der drev en lille vinforretning og vinskole i Paris. Han overtale de fineste folk i den franske vinbranche til at afholde en blindsmagnings konkurrence mod de  amerikanske vine i 1976. ... LÆS MERE

Et af de mest ikoniske og mest kendte vinhuse i Napa. Det skyldes nærmest udelukkende englænderen Stephen Spurier, der drev en lille vinforretning og vinskole i Paris. Han overtale de fineste folk i den franske vinbranche til at afholde en blindsmagnings konkurrence mod de  amerikanske vine i 1976. Lang historie kort, så vandt amerikanerne til alles overraskelse over de franske på både hvidvins og rødvins siden… Den hvide som vandt var Chateau Montelena. I 2008 blev historien genfortalt i filmen Bottleshock med Allan Rickman i hovedrollen som Stephen Spurrier.

Montelena laver fremragende vine i høj kvalitet – paradoksalt nok i en lidt fransk stil, men samtidig med det Napa præg som den vulkanske jordbund og det Californiske klima tilfører vinene. Skal du lave din egen Europa-mod-USA-smagning, er Montelena et absolut must.

LandUSA
OmrådeNapa Valley
ProducentChâteau Montelena
Årgang2019
DruerChardonnay
Alkoholprocent14 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Profil
Druer
Chardonnay
Profil
Fyldig, frugtig og cremet
Dominerende smag
Citrus, blomster og medium syre
Madforslag
Fisk og skaldyr