Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Rhône

Domaine de Saint Siffrein Terre d’Abel Châteauneuf-du-Pape 2015

Stykpris kr.599,00

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Denne fornemme Chateauneuf-du-Pape 2015 flyder over med røde blommer, kirsebær og karamellisereode noter, men formår alligevel at forblive frisk fra start til slut. Med rigelige og modne tanniner leverer den en intens og unik smagsoplevelse. Terre d’Abel er en særlig cuveé fremstillet på de al ... LÆS MERE

Denne fornemme Chateauneuf-du-Pape 2015 flyder over med røde blommer, kirsebær og karamellisereode noter, men formår alligevel at forblive frisk fra start til slut. Med rigelige og modne tanniner leverer den en intens og unik smagsoplevelse. Terre d’Abel er en særlig cuveé fremstillet på de allerbedste vinmarker, plantet af Cyril’s tipoldefar, Abel. Takket være husets dybe rødder med vinproduktion, viser disse 90-årige vinstokke området fra dets bedste side. På grund usædvanligt gode årgange og rig vinificering er denne cuvee kommet til verden. Den har en sjælden koncentration og vil overraske dig behageligt med årene. Udbyttet er lavt: 29 hl/ha. Druerne høstes med håndkraft, hvor kun de bedste druer udvælges. Chateauneuf-du-Pape 2015 har et stort aldringspotentiale.

Domaine Saint Siffren

Husets velholdte Chateauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, og den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af Grenache, Mourvèdre, Syrah og Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domain Saint Siffrens vine deres vidunderlige kompleksitet. Domænet er certificeret økologisk siden 2012. Dog er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år med fokus på mekanisk og manuelt arbejde for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed. Domaine Saint Siffren er grundlagt i 1880 af Siffren, der var Cyrils oldefar, og er siden da blevet overført fra generation til generation. Abel, Yves og derefter Cyril’s far, Claude. Alle har arbejdet hårdt for at udvide denne uvurderlige arv, og konstant forbedre kvaliteten af deres vine. I dag dyrkes der 5 ha vinstokke i Côtes du Rhône og 15 ha i Châteauneuf-du-Pape.

Appellationen AOC Châteauneuf-du-Pape hører under vinregionen Rhône i det sydøstlige Frankrig. Området udgør ca. 32 km2og producerer over 110.000 hl vin om året. Châteauneuf-du-Pape betyder “Pavens nye slot” Navnet er ikke helt tilfældigt og er opstået da pave Clement V, i 1308 flyttede pavedømmet til byen Avignon.