fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

De Store Italienere 2.0

  • Smagekasser
DKK1.990,00
PÅ LAGER

Tag godt imod smagekassen som muliggør det umulige. På blot en aften og seks flasker rødvin senere giver vi dig et komplet hjertebillede af Italiens historiske vinkultur (næsten). Det kan jo altid diskuteres, hvilke giganter vi har udeladt for der er uden tvivl nogle stykker. Hvorom alting er, så har du her muligheden for en fuldkommen unik vinoplevelse, som leveres af nogle af Italiens førende vinhuse.  

Det første hus på vejen er den legendariske brunelloproducent Casanova di Neri, hvis brunello blandt andet har vundet en førsteplads ved winespectator ud af 50.000 vine! Efterfulgt af denne gigant, byder smagekassen på en vaskeægte supertoscaner fra huset La Spinosa, som produceres med en ældgammel teknik, som blandt andet involvere kæmpestore lerkrukker kaldet Amphora. 

Den tredje vin er en fuldkommen klassisk Barbaresco fra Ca´Barun i hjertet af Piemonte, som ovenikøbet er fra 2014, så den har et par år på bagen, hvilket løfter den op på et helt andet niveau.  Turen går videre til en af Italiens mere oversete områder, nemlig øen Elba i Toscana. Her produceres nogle af Italiens mest smagfulde vine, lavet af nogle af landets største ildsjæle.

Turen går videre og næste stop er hos den velrenommeret Chiantiproducent Savignola. Fra denne producent har vi også valgt deres Supertoscaner, en enorm kompleks vin, som kun fremstilles i et meget lille parti.  Til slut, en top-ripasso fra den berømte Amaroneproducent Montesantoccio. Her er der tale om en fuldblods Ripasso, som ruller næsten hele sanseregisteret ud med læder, faste tanniner og meget mere.

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

1 fl. Brunello di Montalcino 2015, Casanova di Neri

(Normalpris: 500 kr.)

Storhed på flaske med en klassisk sangiovese tørhed og kraftig frugtpræg. Kompleksiteten, længden og intensiteten i både duft og eftersmag er fantastisk. Det er ikke for sjov at producenten Casanova di Neri fik førstepladsen af WineSpectator i 2006 ud af 50.000 vine på verdensplan. Prøv den med risiko for aldrig at ville drikke andet igen. Brunello di Montalcino er lagret på slovenske egetønder i 30 måneder og 1 år på flaske. Producenten er i øjeblikket Italiens bedste Brunello producent.1 fl. Lapo Berti, Barolo 2016

1 fl. Barbaresco DOCG 2014, Ca’ Barun

(Normalpris 325 kr.)

Ca’Barun Barbaresco DOCG er fra byen Treso. Farven er rubinrød og lys. På næsen er den åben og ungdommelig. Smagen er frugtagtig, elegant og raffineret. Smagen er fyldt med mørke frugter . Finalen er lang og dvælende og bliver ved længe. En god måde at beskrive denne vin på er, at den har et feminint udtryk. Da denne Barbaresco ikke er meget stærk er den et perfekt supplement til meget mad.

1 fl. Medoro IGT Supertoscaner, La Spinosa

(Normalpris 629 kr.)

Medoro er  produceret med Sangiovese druer fra “La Rosa” vingården. Vinen bliver først lagret på fransk eg i mere end et år, derefter i tolv måneders  Terra Cotta Amphora, hvor de typiske træk ved druen og blødheden af tanninerne opnår det særlige udtryk som Medoro er kendt for.

1 fl. Mio IGT Supertoscaner, Savignola

Savignolas supertoscaner, Mio, laves kun i en meget  begrænset produktion. Mio fremstilles udelukkende fra Sangiovese-druer fra Savignolas egne vinmarker. Resultatet er en vin stor kompleksitet, harmoni og elegance.

(Normalpris 299 kr.)

1 fl. Tresse Anfora Rosso IGT 2016, Arrighi

Den lille italienske ø Elba der ligger ud for den toscanske kyst kan frembyde en imponerende vinproduktion. Den producerede mængde er dog ikke større end den rækker til øens eget forbrug og det voksende antal turister, samt en lille del til eksport. Buus Vine er derfor stolt af at kunne præsentere vine fra den lille vingård Azienda Agricola Arrighi der ligger idyllisk i bakkerne bag Poto Azzurro. Allerede den romerske officer og historiker betegnede Elba som ”den vinrige ø”. Under Napoleon Bonapartes 100 dages eksil på Elba nød vinproducenterne godt af Napoleons store indsigt i vinproduktionen.

(Normalpris 299 kr.)

1 fl. Valpolicella Ripasso Superiore, Monte Santoccio

(Normalpris 165 kr.)

Denne vin er fra det lille vinhus Monte Santoccio i byen Fumane beliggende i det nordøstlige Italien. Huset er beliggende i det berømte Valpolicella område (Veneto), og ydermere i det klassiske område, som har aner tilbage til 1200 tallet, og heraf navnet Classico. Huset ejes og drives af den unge lovende vinmager Nicola Ferrari og hans kone, og producerer ca. 30000 flasker om året. Huset er meget anerkendt i Italien, og er bland andet nævnt i vinguiden “Slow wines”, som et af de huse med den bedste og mest autentiske vin.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.