Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Domaine des Deux Roches Tradition Bourgogne Blanc 2021

Stykpris kr.280,00 Stykpris kr.175,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.175,00 FØR kr.280,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Denne vin fra Deux Roches er i ren Mâconnais-stil – frisk, skarp, ren og præget af mineralitet. Den er skabt ved at blande forskellige druepakker. En kunst, som Des Roches har perfektioneret i 30 år. Denne vin har noter af fersken, grønt æble og citrus, og på ganen er den saftig, sej og krydre ... LÆS MERE

Denne vin fra Deux Roches er i ren Mâconnais-stil – frisk, skarp, ren og præget af mineralitet. Den er skabt ved at blande forskellige druepakker. En kunst, som Des Roches har perfektioneret i 30 år. Denne vin har noter af fersken, grønt æble og citrus, og på ganen er den saftig, sej og krydret med en god længde for en intens fornøjelse.

Producentens i alt 63 hektar vinstokke strækker sig rundt om landsbyerne Davayé, Prissé, Vergisson, Pierreclos, Charnay-lès-Mâcon, Chardonnay, Chevagny og Hurigny. Vinstokkene har fordel af alle de geologiske skatte, der findes i disse veludsatte kalkstens-lerjorde, samt et gunstigt klima.

Efter høst læsses druerne ved hjælp af tyngdekraften i pneumatiske presser. Presserne er langsomme og lange for på en skånsom måde at udvinde saften og dermed bevare den aromatiske finesse. Derefter afkøles mosten og dekanteres. Vinificeringen foregår i rustfri stålkar ved kontrolleret temperatur.

Profil
Druer
Chardonnay
Dominerende smag
Citrus, grønt æble, fersken
Madforslag
Fisk, lette salater eller det italienske køkken