Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Mosel

ERDENER TREPPCHEN Riesling Auslese 2015

Stykpris kr.300,00 Stykpris kr.269,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.269,00 FØR kr.300,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Meulenhofs Auslese* fra 2015 er en kraftig vin, der bedst har brug for at blive åbnet 1-2 timer før servering ml. 8-10 grader eller efter lyst og temperament. Smagen er koncentreret moden melon og fersken og den er fed og lækker i sin konsistens. Vinen har en restsukkergrad på 100 gr/l, men den er ve ... LÆS MERE

Meulenhofs Auslese* fra 2015 er en kraftig vin, der bedst har brug for at blive åbnet 1-2 timer før servering ml. 8-10 grader eller efter lyst og temperament. Smagen er koncentreret moden melon og fersken og den er fed og lækker i sin konsistens. Vinen har en restsukkergrad på 100 gr/l, men den er velbalanceret med syren, så det bliver en helt fantastisk vinoplevelse, hvis du er til søde og superaromatiske Rieslingvine fra Mosel.

Erdener Treppchen

Vinen er dyrket på den stejle syd-sydvestvendte skråning Erdener Treppchen, hvor vinplanterne blomstrer, som nogen af de første langs Mosel. Det og de mikroklimatiske forhold gør, at modningstiden er lang, så druerne når at udvikle sig, lige som de danske jordbær. Frugtsødmen gør vinen intens og kraftig på smag og blød i sin nydelse.