• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Mosel

Erdener Treppchen Riesling Auslese** 2018

  • Meulenhof
  • 2018
DKK325,00 STYKPRIS DKK299,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

Jeg vil GERNE spare DKK156,00: FØJ 6 stk. til kurven
IKKE PÅ LAGER
STK.Pris
6 eller mere DKK299,00 FØR DKK325,00

Sødmefuld og fyldig Riesling

Erdener Treppchen Riesling Auslese er en fed og cremet Auslese på grænsen til en Beerenauslese. En del af druerne i denne Auslese** har været udsat for edelråd, Botrytis, der gør, at vinen får en mere kompleks og delikat smag med elementer af nødder, honning.

Meulenhofs Auslese** fra 2018 er en kraftig vin, der bedst har brug for at blive åbnet 1-2 timer før servering ml. 8-10 grader.

 

Erdener Treppchen

Vinen er dyrket på den stejle syd-sydvestvendte skråning Erdener Treppchen, hvor vinplanterne blomstrer, som nogen af de første langs Mosel. Det og de mikroklimatiske forhold gør, at modningstiden er lang, så druerne når at udvikle sig, lige som de danske jordbær. Frugtsødmen gør vinen intens og kraftig på smag og blød i sin nydelse.

 

Prädikatet Auslese

Auslese med 2 stjerner betyder, at det er en Auslese, der er noget bedre end en almindelig Auslese. Før vinloven blev lavet om i 1971, da var det muligt at kalde sin Auslese: Auslese, Feine Auslese, Feinste Auslese eller Hochfeine Auslese. Det er i følge loven ikke længere muligt at kalde sin Auslese noget anden end Auslese, så producenterne tildeler således nu op til 3 stjerner til deres Auslese-Prädikat. Det er dog op til producenten selv at bedømme, hvor mange stjerner den skal have. Der er ikke nogen kontrol med det, så det er op til producenten selv at lægge både navn og renommé til

Land Tyskland
Område Mosel
Producent Meulenhof
Årgang 2018
Druer Riesling
Alkoholprocent 9 % vol
Flaskestørrelse 750 ml.
Serveringsforslag Desserter, citronfromage
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.