Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Mosel

Riesling Spätlese Feinherb 2018

Stykpris kr.250,00 Stykpris kr.225,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.225,00 FØR kr.250,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Denne Riesling har fået prædikatet Spätlese, da druerne på høsttidspunktet er sent høstede og derfor har udviklet mere moden frugtsødme og dermed en højere kvalitet. I denne Spätlese har producenten dog valgt at lade vinen gære en stor del af sukkeret ud, så den til slut bliver til en halvtør hvidvi ... LÆS MERE

Denne Riesling har fået prædikatet Spätlese, da druerne på høsttidspunktet er sent høstede og derfor har udviklet mere moden frugtsødme og dermed en højere kvalitet. I denne Spätlese har producenten dog valgt at lade vinen gære en stor del af sukkeret ud, så den til slut bliver til en halvtør hvidvin, som i tysk vinterminologi kaldes “Feinherb”.

Vinen er dyrket på den stejle syd-sydvestvendte skråning Erdener Treppchen, hvor vinplanterne blomstrer, som nogen af de første langs Mosel. Det og de mikroklimatiske forhold gør, at modningstiden er lang, så druerne når at udvikle sig optimalt i eget tempo, lige som de danske jordbær. Frugtsødmen gør vinen intens og kraftig på smag og blød i sin nydelse.

Vinen nydes bedst ved 8-10 grader eller efter eget temperament og kan åbnes og drikkes, når den skal bruges. Vinen er velegnet til hummer, jomfruhummer, kammuslinger og hvidt kød eller som en hyggevin til en varm sommerdag.