Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Navarra

Finca La Cantera De Santa Ana Sh 2018

Stykpris kr.300,00 Stykpris kr.249,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.249,00 FØR kr.300,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Kraftige lilla nuancer møder øjet, når vinen hældes i glasset. Tag farven i betragtning og nyd dens dybe tæthed inden du stikker næsen i glasset, hvor du mødes af god frugtintensitet. Vinen er produceret så den fremstår som en kraftig vin med god fylde og struktur men stadig med masser af frugt, et ... LÆS MERE

Kraftige lilla nuancer møder øjet, når vinen hældes i glasset. Tag farven i betragtning og nyd dens dybe tæthed inden du stikker næsen i glasset, hvor du mødes af god frugtintensitet. Vinen er produceret så den fremstår som en kraftig vin med god fylde og struktur men stadig med masser af frugt, et velintegreret fad og modne tanniner. God lang eftersmag er med til at sætte et punktum – indtil næste afsnit;-)

Vinen er også fortællingen om starten på producentens vineventyr, der startede i 2017. Tomas er producentens navn og han er en mand med vildt og rødt hår og fuldskæg. Han udstråler en fantastisk energi og god karma og dette synes at være kommet med ned i flasken! Nomeolvides er det spanske navn for blomsten Forglem-mig-ej, og er et navn der er valgt, da blomsten er omgærdet af symbolik af både udødelig kærlighed, længsel og venskab. Smag vinen og gør dig dine egne erfaringer!