Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Navarra

Finca La Cantera De Santa Ana Sh 2020

Stykpris kr.225,00 Stykpris kr.185,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.185,00 FØR kr.225,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Det første der møder øjet, når vinen hældes i glasset er vinens kraftige intense farve. Vi taler om noget der ligner rødbedesaft, der virkelig sætter sig i glasset og holder fast. Næsen fyldes af en buket af varme modne røde frugter, der slipper nuancerne fri. I denne her vin kan du virkelig komme t ... LÆS MERE

Det første der møder øjet, når vinen hældes i glasset er vinens kraftige intense farve. Vi taler om noget der ligner rødbedesaft, der virkelig sætter sig i glasset og holder fast. Næsen fyldes af en buket af varme modne røde frugter, der slipper nuancerne fri. I denne her vin kan du virkelig komme til at smage Syrah-druens intense smag af frisk modne røde frugter, da den ikke har lagret på fad. Den er delvist gæret i ståltanke som en del af producentens anden Syrah, SH. ca 1/3 inde i gæringen af den vin tappes Ya over i egetræsfade og gærer færdig og kommes på flasker. En ren Syrah på neutral gær og minimal fadpåvirkning. Der er tappet 400 flasker af denne lokale perle.

Vinen er også fortællingen om starten på producentens vineventyr, der startede i 2017. Tomas er producentens navn og han er en mand med vildt og rødt hår og fuldskæg. Han udstråler en fantastisk energi og god karma og dette synes at være kommet med ned i flasken! Smag vinen og gør dig dine egne erfaringer!

Kan nydes svalt på ca 10 grader eller lidt mere tempereret på 14-16 grader! Vær som altid nysgerrig på din vin og giv den al din opmærksomhed, så styrker du oplevelsen af et godt glas vin.