Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Lazio, Toscana

Frascati Superiore, Eremo Tuscolano DOCG

Stykpris kr.129,00

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse
Denne årgang har fået hele 92 point af Luca Maroni, den ledende guru inden for Italiensk vin.
Frascati-regionen har leveret forfriskende hvidvine til tørstige romere i over to tusind år (og til et utal af turister) Alligevel er det sjældent at finde vinene udenfor Italien – og endnu sjældner ... LÆS MERE
Denne årgang har fået hele 92 point af Luca Maroni, den ledende guru inden for Italiensk vin.
Frascati-regionen har leveret forfriskende hvidvine til tørstige romere i over to tusind år (og til et utal af turister) Alligevel er det sjældent at finde vinene udenfor Italien – og endnu sjældnere at finde en med kvalitetstemplet  “Superiore” på etiketten. Eremo Tuscolano er Famiglia Vermiglia’s topvin og er en af ​​de officielle vine i Vatikanet.

Frascati hvidvin, et stykke Italiensk Historie

Frascati hvidvin er ansvarlig for opbygningen af ​​nogle af Roms mest ikoniske vartegn, Castelli Romani-bakkerne i Frascati var om sommeren hjemsted for mange af Roms højtstående familier, og ikke mindst paven. Skatterne som de tilrejsende rigmænd lagde her, kom ikke mindst fra de Frascati-vine de købte. Skatterne blev samlet og brugt til blandt andet at finansiere konstruktion af ​​Piazza Navona og bygningen af den berømte Trevi-fontæne.

For at give denne Frascati sin saftighed og rundhed, har vinmageren Mario Masini, som står bag denne klassiker, ladet den lagre på restgæren fra fermentering i et år – Denne proces resultere i en cremet struktur med en fantastisk mineralitet, sammen med en moden smag af gul fersken, æbler, grapefrugt og mandarin med en lang, læskende finish.

En sjælden vin, med en fantastisk historie, en helt igennem forrygende vinoplevelse!

 

ProducentEremo Tuscolano