Alsace

Gewurztraminer Grand Cru Steingrubler

Stykpris kr.199,95 Stykpris kr.179,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK. Pris
6 eller mere kr.179,00 FØR kr.199,95
Specifications

Aimé Stentz

De bedste hvide vine fra Alsace må tilføje grand cru til etiketten. Hele 50 grand cru’er er det blevet til! Her er der strengere regler til produktionen, der må kun benyttes fem druesorter, den naturlige alkoholstyrke skal være højere og høstudbyttet skal være mindre, end for almindelig Alsace vine. Gewurztraminer Steingrubler 2015 er en fed hvidvin med høj kompleksitet.

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Årgang 2015
Druer Gewurztraminer
Alkoholprocent 13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 13° C
Dyrkning Økologisk
Type Grand Cru
Serveringsforslag Kraftige oste,  Krydrede retter