• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Alsace

Grand Cru Alsace Riesling Florimont

  • Aimé Stentz
  • 2015
DKK199,95 STYKPRIS DKK179,00 v. køb af 6 flasker

33 på lager

STK.Pris
6 eller mere DKK179,00 FØR DKK199,95

“Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”

Den lerede kalkundergrund giver rige og blomstrende vine, med mineralske toner og flot syre. En Riesling grand cru som denne kan lagres i op til 15 år. Vinifikationen foregår naturligt – dvs. uden tilsætning af gær og uden kunstig temperaturregulering. Vinene lagrer på store, gamle fade i 11 måneder uden omstikning inden de flaskes. Denne Riesling Grand Cru  har en intens duft med indslag af lime, fersken og lilje. Smagen er præcis med høj syre og god mineralitet, balanceret af en flot frugt og smagsintensitet. Vi anbefaler Riesling Florimont til de finere ting fra fiskehandleren.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 hektar 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.