Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Guasti Clemente Clems Pinot Brut NV

Stykpris kr.200,00 Stykpris kr.179,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.179,00 FØR kr.200,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Guasti Clemente – Clems Pinot Brut Spumante er en sand aromatisk fornøjelse med en fortryllende duft af pærecider! Lad de livlige bobler byde dig velkommen til et glas fyldt med frugtig smag og en dejlig afdæmpet syre. Lavet på den skønne Pinot Noir-drue, får denne mousserende vin en dybde og en sub ... LÆS MERE

Guasti Clemente – Clems Pinot Brut Spumante er en sand aromatisk fornøjelse med en fortryllende duft af pærecider! Lad de livlige bobler byde dig velkommen til et glas fyldt med frugtig smag og en dejlig afdæmpet syre. Lavet på den skønne Pinot Noir-drue, får denne mousserende vin en dybde og en subtil syre, der gør den til en dejlig oplevelse. En glad vin, der altid er klar til at sprede smil og glæde ved enhver lejlighed! Med en årlig produktion på blot 6000 flasker er Clems Pinot Brut Spumante en sand perle, som du bør prøve!

Nyd Guasti Clemente – Clems Pinot Brut Spumante mellem 6-8 grader og oplev dens alsidighed – perfekt til de fleste lejligheder, med eller uden mad. Og når du deler denne glædelige vinoplevelse med andre vinelskere, så vil vinen helt sikkert smage endnu bedre!

Velkommen til en verden af små producenter og store vinoplevelser – Guasti Clemente og Pinot Brut Spumante er ingen undtagelse!