• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Hvidvins smagekasse

  DKK595,00
  PÅ LAGER

  Vi har samlet nogle af vores hvidvins favoritter i en lækker kasse. Her har du mulighed for at komme vidt omkring på Italienske og franske vinmarker, i både Piemonte, Corbieres og sågar Cypern.

  Alt sammen til kun 595,- kr. – og det er selvfølgelig inkl. levering.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Hvidvins Smagekassen:

  Frascati Superiore, Eremo Tuscolano

  Frascati-regionen har leveret forfriskende hvidvine til tørstige romere i over to tusind år (og til et utal af turister) Alligevel er det sjældent at finde vinene udenfor Italien – og endnu sjældnere at finde en med kvalitetstemplet  “Superiore” på etiketten. Eremo Tuscolano er Famiglia Vermiglia’s topvin, og er en af ​​de officielle vine i Vatikanet.

  Langhe Nascetta, DOC La Tribuleira

  Nascetta er en oprindelig Piemonte-sort, der er blevet dyrket her altid. Druesorten blev genopdaget i løbet af det sidste årti. Nascetta fra La Tribuleira har en flot, lys, halmgul farve. Vinen har en delikat næse, som fremkalder “Middelhavsbørsten”: salvie, timian og citronblomst, med tertiære aromaer fra et forlænget ophold i flasken, hvilket giver en yderligere dimension. I munden er den rund og frugtagtig. I dag er der kun et par håndfulde producenter, der laver denne såkaldte “Den Hvide Barolo”

  Cuvée L’air de Rien, Château Vieux Parc

  Grenache Blanc understøttet af Roussanne og Vermentino, træder herligt  frem med rigtig finesse i denne fornemme duft , blomstret og delikat frugtagtig. Velafbalanceret mellem rundhed og friskhed. I munden  er livlig og  bærer aromaerne flot. Produceret i Corbierres-regionen i Frankrig.

  Marugale IGT, La Spinosa

  Gylden gul farve med grønlige refleksioner, aromaer af blomstrende akacie og vilde blomster. Det er en økologisk og let vin. Marugale er opkaldt efter en gammel lokal drue. Mærkaten viser Upupa fuglen, som vender tilbage til de toscanske skove i foråret. Spinosa har valgt Upupa som en hilsen til denne smukke fugl.
  Produceret i Toscana i Italien.

  Chardonnay Original, Anne de Jouyeuse

  Chardonnay Limoux  fra Anne de Joyeuse, står ikke tilbage for mange almindelige hvide bourgogne vine, der findes på det danske marked. Men priserne er nærmest rystende lave i forhold til den høje kvalitet, der kan sammenlignes både Bourgogne og dyr oversøisk vin. Produceret I Limoux regionen i Frankrig

  Arsinoe, Sodap Cypern

  Arsinoe er en tør, let hvidvin. Den produceres af særligt udvalgte hvide druer af sorten Xynesteri. Disse druer dyrkes på den vestlige del af Cypern i Laona distriktet. Gæringen foregår i specielle tanke under temperaturkontrol, hvorved vinen beholder sin naturlige aroma og udvikler en rund, blød og vidunderlig smag. Arsinoe er specielt egnet til fisk og lyst kød.

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.