Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Corbiére

La Sélection, MAGNUM 1,5 L 2014

Stykpris Original price was: kr.239,00.Current price is: kr.199,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Top vinen fra Château Vieux Parc. En alsidig kraftkarl, fuld af modne frugter og krydderi med en lang finish! En yderst elegant og kompleks vin.

I spidsen for Château Vieux Parc står Louis Panis , som med sin stor velovervejethed vist vejen til succes for det lille vinhus. Hans vindkyndige hænder, l ... LÆS MERE

Top vinen fra Château Vieux Parc. En alsidig kraftkarl, fuld af modne frugter og krydderi med en lang finish! En yderst elegant og kompleks vin.

I spidsen for Château Vieux Parc står Louis Panis , som med sin stor velovervejethed vist vejen til succes for det lille vinhus. Hans vindkyndige hænder, leverer gang på gang vin af fantastisk høj kvalitet til prisen. En af de afgørende faktorer for at sikre den høje kvalitet er at høstudbyttet holdes lav, ca. 40-50 hektoliter pr. hektar.

Languedoc Roussillon, Corbieres

I Corbières området er vin et spørgsmål om tradition og lidenskab. En af de få landbrug, der er mulige i det tørre område. Områdets vinhistorie går tilbage til 200 år f.Kr. Corbières tilbyder en bred vifte af jord: skifer, sandsten, kalksten, mergel og har ideelle betingelser for at skabe smukke vinmarker. Middelhavsklimaet er tørt, solrigt og varmt, stærk nordvestlig vind hele året. Beliggende mellem Carcassonne og Narbonne, har Château du Vieux Parc bygget over århundreder, i et paradis af dyreliv, flora og vild natur.

ProducentChâteau du Vieux Parc