Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Chianti

La Spinosa Smagekasse

Stykpris Original price was: kr.1.500,00.Current price is: kr.1.249,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

La Spinosa er ikke hvilken som helst vingård. Det er ingen overdrivelse at sige, at herfra udsprang økologi-revolutionen.

Hos La Spinosa er der blevet dyrket økologisk vin og grøntsager siden gårdens grundlæggelse i 1971. De ydmyge mennesker som driver La Spinosa, startede ud som et helt almindeligt ... LÆS MERE

La Spinosa er ikke hvilken som helst vingård. Det er ingen overdrivelse at sige, at herfra udsprang økologi-revolutionen.

Hos La Spinosa er der blevet dyrket økologisk vin og grøntsager siden gårdens grundlæggelse i 1971. De ydmyge mennesker som driver La Spinosa, startede ud som et helt almindeligt kollektiv på en gård midt i Toscana. Her, viste det sig, var der de helt rigtige betingelse for at dyrke vin, som kunne konkurrerer på med de etablerede vinhuse, og nu tog kollektivet en drejning, og udviklede sig til et velset vinhus, som i dag leverer vin til stort set hele Europa og også huser et utal af turister, blandt andet danske, i deres bed & breakfast.

Smagekassen indeholder:

1 fl. Medoro IGT 2015

Normalpris: 629,-

Medoro er  produceret med Sangiovese druer fra “La Rosa” vingården. Vinen bliver først lagret på fransk eg i mere end et år, derefter tolv måneder i erracotta-amphora’er, hvor de typiske træk ved druen og blødheden af tanninerne opnår det særlige udtryk som Medoro er kendt for.

1 fl. Prunaiolo IGT 2015

Normalpris: 299,-

Prunaiolo er en fuldblods supertoscaner og en af vores absolut favoritter. Den har en rubinfarve og en næse der flyder over med dufte af moden frugt og lakrids. I munden fornemmes de fremragende afbalancerede tanniner.

1 fl. Gorgottesco DOC 2015

Normalpris: 189,-

Gorgottesco har en hypnotiserende rød farve og aromaer af grapefrugter samt sorte kirsebær. Smagen er elegant med velafbalancerede tanniner. Et ideelt match til rødt kød eller tunge vinterretter. Produktionen af denne top vin begynder med 6 måneder i franske egetræs tønder, efterfulgt af 18 måneder på mellemstore fade, de såkaldte Tonneaux. Herefter modnes den yderligere 6 måneder på flaske.

1 fl. Chianti Riserva 2014

Normalpris: 149,-

Chianti Riserva fra La Spinosa er en krydret vin med hints af moden frugt suppleret med milde tanniner. Vi anbefaler at servere den til toskanske retter, stegt kød eller simreretter.  Vinificeringen indledes i forede cementtanke og ståltanke efterfulgt af 6 seks måneder på franske egefade, samt yderligere 10-12 måneder i store tønder.

1 fl. Marguale IGT (hvid)

Normalpris: 90,-

Gylden gul farve med grønlige refleksioner, aromaer af blomstrende akacie og vilde blomster. Er nøgleorderne for denne smagfulde hvidvin fra produktions kollektivet La Spinosa i bjergområdet syd for Firenze. Det er en økologisk og let vin. Marugale er opkaldt efter en gammel lokal drue. Mærkaten viser Upupa fuglen, som vender tilbage til de toscanske skove i foråret. Spinosa har valgt Upupa som en hilsen til denne smukke fugl.

1 fl. Canto di Baccio

Normalpris: 110,-

Canto di Baccio er en aromatisk rosé, som byder en intens bouquet med noter af jordbær og fersken i en skøn balance!