• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

La Spinosa Smagekasse

  DKK1.249,00
  PÅ LAGER

  La Spinosa er ikke hvilken som helst vingård. Det er ingen overdrivelse at sige, at herfra udsprang økologi-revolutionen.

  Hos La Spinosa er der blevet dyrket økologisk vin og grøntsager siden gårdens grundlæggelse i 1971. De ydmyge mennesker som driver La Spinosa, startede ud som et helt almindeligt kollektiv på en gård midt i Toscana. Her, viste det sig, var der de helt rigtige betingelse for at dyrke vin, som kunne konkurrerer på med de etablerede vinhuse, og nu tog kollektivet en drejning, og udviklede sig til et velset vinhus, som i dag leverer vin til stort set hele Europa og også huser et utal af turister, blandt andet danske, i deres bed & breakfast.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Medoro IGT 2015

  Normalpris: 629,-

  Medoro er  produceret med Sangiovese druer fra “La Rosa” vingården. Vinen bliver først lagret på fransk eg i mere end et år, derefter tolv måneder i erracotta-amphora’er, hvor de typiske træk ved druen og blødheden af tanninerne opnår det særlige udtryk som Medoro er kendt for.

  1 fl. Prunaiolo IGT 2015

  Normalpris: 299,-

  Prunaiolo er en fuldblods supertoscaner og en af vores absolut favoritter. Den har en rubinfarve og en næse der flyder over med dufte af moden frugt og lakrids. I munden fornemmes de fremragende afbalancerede tanniner.

  1 fl. Gorgottesco DOC 2015

  Normalpris: 189,-

  Gorgottesco har en hypnotiserende rød farve og aromaer af grapefrugter samt sorte kirsebær. Smagen er elegant med velafbalancerede tanniner. Et ideelt match til rødt kød eller tunge vinterretter. Produktionen af denne top vin begynder med 6 måneder i franske egetræs tønder, efterfulgt af 18 måneder på mellemstore fade, de såkaldte Tonneaux. Herefter modnes den yderligere 6 måneder på flaske.

  1 fl. Chianti Riserva 2014

  Normalpris: 149,-

  Chianti Riserva fra La Spinosa er en krydret vin med hints af moden frugt suppleret med milde tanniner. Vi anbefaler at servere den til toskanske retter, stegt kød eller simreretter.  Vinificeringen indledes i forede cementtanke og ståltanke efterfulgt af 6 seks måneder på franske egefade, samt yderligere 10-12 måneder i store tønder.

  1 fl. Marguale IGT (hvid)

  Normalpris: 90,-

  Gylden gul farve med grønlige refleksioner, aromaer af blomstrende akacie og vilde blomster. Er nøgleorderne for denne smagfulde hvidvin fra produktions kollektivet La Spinosa i bjergområdet syd for Firenze. Det er en økologisk og let vin. Marugale er opkaldt efter en gammel lokal drue. Mærkaten viser Upupa fuglen, som vender tilbage til de toscanske skove i foråret. Spinosa har valgt Upupa som en hilsen til denne smukke fugl.

  1 fl. Canto di Baccio

  Normalpris: 110,-

  Canto di Baccio er en aromatisk rosé, som byder en intens bouquet med noter af jordbær og fersken i en skøn balance!

   

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.