Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Langhe

Langhe Nascetta 2014

Stykpris kr.149,95 Stykpris kr.129,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.129,00 FØR kr.149,95
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Nascetta fra La tribuleira har en flot, lys halmgul farve. Dens delikate næse fremkalder “Middelhavsbørsten”: salvie, timian og citronblomst, med tertiære aromaer fra et forlænget ophold i flasken, hvilket giver en yderligere dimension. På munden er den rund og frugtagtig, med mineralsk ... LÆS MERE

Nascetta fra La tribuleira har en flot, lys halmgul farve. Dens delikate næse fremkalder “Middelhavsbørsten”: salvie, timian og citronblomst, med tertiære aromaer fra et forlænget ophold i flasken, hvilket giver en yderligere dimension. På munden er den rund og frugtagtig, med mineralsk sedler på mållinjen. dag er der et par håndfulde producenter og der produceres kun ca. 50.000 flasker i alt på denne drue. Der produceres kun ca. 3000 flasker fra La Tribuleira.

Nascetta er en oprindelig Piemonte sort, der er blevet dyrket her siden 1800’erne. Druesorten blev genopdaget i løbet af det sidste årti. herefter er  Nascetas halvaromatiske kvaliteter bragt ud på deres bedste på den ufrugtbare sandbund til venstre for Tanaro-floden.

La Tribuleira

Navnet La Tribuleira kommer fra ordet ”Tribile”, der i piemontedialekt betyder: ”at kæmpe og stå overfor vanskelige udfordringer”, og det beskriver meget godt familiens engagement, hårde og målrettede arbejde for vingården. Santo Stefano Belbo, der er den nærmeste by, er kendetegnet ved smukke bakker og historiske vinmarker. De stejle marker tillader ikke en høj mekanisering af arbejdet i vinmarkerne, og holder på den måde det traditionelle håndværk i hævd.

ProducentLa Tribuleira