Toscana

Marugale IGT La Spinosa 2018

Stykpris kr.90,00 Stykpris kr.75,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.75,00 FØR kr.90,00
Beskrivelse

Gylden gul farve med grønlige refleksioner, aromaer af blomstrende akacie og vilde blomster. Dette er nøgleordene for denne smagfulde hvidvin fra produktionskollektivet La Spinosa i bjergområdet syd for Firenze. Det er en økologisk og let vin. Marugale er opkaldt efter en gammel lokal drue. Mærkaten ... LÆS MERE

Gylden gul farve med grønlige refleksioner, aromaer af blomstrende akacie og vilde blomster. Dette er nøgleordene for denne smagfulde hvidvin fra produktionskollektivet La Spinosa i bjergområdet syd for Firenze. Det er en økologisk og let vin. Marugale er opkaldt efter en gammel lokal drue. Mærkaten viser Upupa fuglen, som vender tilbage til de toscanske skove i foråret. Spinosa har valgt Upupa som en hilsen til denne smukke fugl.

La Spinosa er grundlagt af vennerne Gianfranco, Danilo, Claudia og Damiano i 1982. Vennerne forenede deres fælles passion for økologi og vin. Gården har 70 hektar landbrug, og herunder 12 hektar vinmarker. Resten af jorden består af gamle krogede oliventræer og en køkkenhave i stor skala. Alt er selvfølgelig økologisk.

ProducentLa Spinosa