Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Massaro Norma Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2021

Stykpris Original price was: kr.250,00.Current price is: kr.169,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Sjældent Ripassokøb med kun 2.500 flasker produceret om året!

Med en beskeden produktion på knap 2.500 flasker, har der i den grad været tid til at kæle om denne sjældne vin. Druerne til vinen kommer direkte fra hjertet af Valpolicella, Negrar. Massaro Norma er en ganske lille vingård, som udelukken ... LÆS MERE

Sjældent Ripassokøb med kun 2.500 flasker produceret om året!

Med en beskeden produktion på knap 2.500 flasker, har der i den grad været tid til at kæle om denne sjældne vin. Druerne til vinen kommer direkte fra hjertet af Valpolicella, Negrar. Massaro Norma er en ganske lille vingård, som udelukkende laver Valpolicellas klassikere: Valpolicella Classico, Amarone og ikke mindst denne overdådige Ripasso Superior, et must-try for Ripasso elskeren!

Fremstilling

Massaro’s Ripasso laves på den traditionelle ”Ripasso-metode, hvor druerne blandes med de resterende tørrede amaronedruer.  De første skridt i fremstillingen af dette mesterværk, begynder på marken, hvor druerne høstes ved håndkraft. Herefter ligges druerne til tørring inden de presses. Efter første presning finder ”Ripasso-metoden” sted hvor den første presning blandes med skallerne fra Amaronen og vinens anden gæring finder sted. Det sidste trin er lagring på franske egetræsfade i 12 måneder inden vinen kommer på flaske.

Om Producenten

Denne Ripasso har en lang familiehistorie bag sig. Gården, hvor vinen bliver produceret, er oprindelig grundlagt i 1950’erne af den nuværende ejer Valentino Corsis’ bedstefar. Han drev en lille gård med planteavl, men havde samtidig en stor passion for vin. Den passion blev dog først realiseret af sønnen Quirino Corsi, da han, sammen med sin hustru, overtog driften af gården. I midten af 1990’erne købte de marker til dyrkning af vin, og deres søn Valentino Corsi, den nuværende ejer, grundlagde i 1998 det vinhus, som også bliver brugt til vinen i dag. Det var dog først i 2015, at Valentino sammen med sine sønner Riccardo, Alberto og Nicola kunne sende deres allerførste vin på markedet. Denne fantastiske, smagfulde Ripasso, er altså et resultat af familiens samspil igennem tre generationer.

Den omtalte vingård er en lille af slagsen; den har 3 hektar vinmark og producerer 3 forskellige slags vine, herunder denne Ripasso, en Valpolicella Classico og selvfølgelig en Amarone