• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Mousserende vin smagekasse

  DKK889,95
  PÅ LAGER

  6 flasker delikate og sprudlende bobler

  Denne mousserende smagekasse er en samling af delikate og sprudlende vine fra vores bedste leverandører, helt perfekt til årets største fester.

  Med denne smagekasse kommer vi vidt omkring: alt lige fra Piemonte til Alsace. Rigtig god fornøjelse!

  Tryk på “Læs mere” for at få præsenteret vinene i denne smagekasse.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Smagekassen indeholder:

  Crémant d´Alsace, Cuvée Equinoxe 1 stk. 

  Cremant d’Alsace “Equinoxe” er en mousserende vin fra Alsace, med andengæring på flaske og lagring i 36 måneder. Den udtrykker i harmonisk kompleksitet de lyse og blomstrende toner af Pinot Blanc, kombineret med strukturen og de intense frugtagtige aromaer af Pinot Noir. Vinens navn, “Equinoxe”  betyder jævndøgn. Det er den dag druerne høstes.

  Crémant d´Alsace, Chardonnay 1 stk.

  Guldmedalje ved Gilbert & Gaillard.

  Liflig og elegant. En mousserende vin, der let kan måle sig med rigtig champagne, og som er særdeles velegnet som velkomstdrik. For at nyde den bedst muligt, anbefaler vi at lade den “trække vejret” i 15-20 minutter før servering. 

  Crémant d´Alsace, Cuvée prestige 1 stk. 

  Guldmedalje ved Gilbert & Gaillard.

  Flot økologisk crémant fra Aimé Stentz. Farven er strågul med fine bobler, noter af ristet brød og bagte frugter. Smagen er delikat,  fuldmoden og kraftig.

  Crémant d´Alsace, Cuvée Prestige Rosé 1 stk. 

  Guldmedalje ved Gilbert & Gaillard.

  Crémant Rosé, cuvée prestige fra Aimé Stentz er en rig og delikat mousserende rosé. De mange fine bobler gør vinen frisk og giver en god struktur.

  Crémant de Bordeaux AOC, Château de Lisennes 1 stk. 

  En dejlig mousserende vin. I næsen er aromaer af modne citrusfrugter og lokkende blomsternoter. Charmerende kaprifolienoter åbnes på ganen, efterfulgt af en frisk og strålende frugtagtig midt-gane og en dvælende finish.

  Langhe DOC Nascetta BRUT – “Tremonelle” 1 stk. 

  Denne vin minder selvfølgelig om den normale Nascetta fra La Tribuleira, men med fine bobler. Drik vinen som en aperitif eller velkomstdrink. Kan selvfølgelig også erstatte hvidvin til et festligt måltid. Prøv også til rå fisk. Serveringstemperatur: 7-8°C.

  Tremonellen (spumante di nascetta) er en charmant- gæring, det vil sige en gæring i tanken. Efter gæring forbliver restgæren (sur lie) i tanken i ca. 8 måneder. Sammenlignet med den klassiske metode, som anvendes til Champagne, er det en lettere vin at drikke med finere bobler. Takket være Nascetta-druen opnås der en aromatisk vin.

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.