Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Alsace

Aiméstentz Vendanges Tardives Pinot Gris 2011

Stykpris kr.299,00

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Pinot Gris som du aldrig har prøvet det før…

Aimé Stentz Pinot Gris Vendanges Tardives er en helt unik hvidvin på hele 14% alkohol. Vinen bliver fremstillet på 100% Pinot gris, som bevidst høstes ved håndplukning nogle uger efter den officielle sæson. Denne overmodne tilstand giver vinen en he ... LÆS MERE

Pinot Gris som du aldrig har prøvet det før…

Aimé Stentz Pinot Gris Vendanges Tardives er en helt unik hvidvin på hele 14% alkohol. Vinen bliver fremstillet på 100% Pinot gris, som bevidst høstes ved håndplukning nogle uger efter den officielle sæson. Denne overmodne tilstand giver vinen en helt fantastisk aromatisk koncentration, og nogle vidunderlige egenskaber ved middagsbordet. Vinstokkene høstes ved Vendanges Tardives vinmarker.

Vinen i glasset er intens og gylden med orange toner i “gardinerne”. Smagsnuancerne af rosiner, honning og bagte frugter, giver en udbredt sødme som er perfekt afbalanceret med en let syre og en vedholdende og behagelig eftersmag, som komplimenteres flot at de rige aromaer med tørrede rosiner og abrikoser.

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”