• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Alsace

Pinot Gris, Vendanges Tardives

  • Aimé Stentz
  • 2011
DKK299,00

Udsolgt

IKKE PÅ LAGER

Pinot Gris som du aldrig har prøvet det før…

Aimé Stentz Pinot Gris Vendanges Tardives er en helt unik hvidvin på hele 14% alkohol. Vinen bliver fremstillet på 100% Pinot gris, som bevidst høstes ved håndplukning nogle uger efter den officielle sæson. Denne overmodne tilstand giver vinen en helt fantastisk aromatisk koncentration, og nogle vidunderlige egenskaber ved middagsbordet. Vinstokkene høstes ved Vendanges Tardives vinmarker.

Vinen i glasset er intens og gylden med orange toner i “gardinerne”. Smagsnuancerne af rosiner, honning og bagte frugter, giver en udbredt sødme som er perfekt afbalanceret med en let syre og en vedholdende og behagelig eftersmag, som komplimenteres flot at de rige aromaer med tørrede rosiner og abrikoser.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.