Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Bolgheri

Poggio ai Ginepri 2017

Stykpris kr.199,95

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Produktionen af Poggio ai Ginepri begynder med separat vinificering af de forskellige druesorter, ekstraheret med et let tryk. En generøs vin med god struktur og dyb koncentration. Vinen har et bredt og dybt duftlandskab, der åbner sig på en meget ærlig og umiddelbar måde. Strukturen er intens, men ... LÆS MERE

Produktionen af Poggio ai Ginepri begynder med separat vinificering af de forskellige druesorter, ekstraheret med et let tryk. En generøs vin med god struktur og dyb koncentration. Vinen har et bredt og dybt duftlandskab, der åbner sig på en meget ærlig og umiddelbar måde. Strukturen er intens, men også afbalanceret af smuk blødhed og en dyb​​ kompleksitet. Virkelig en flot vin.  Poggio ai Ginepri – Bolgheri DOC – består af Cabernet Sauvignon og Merlot. En god vin med defineret struktur og udtalt koncentration.

Tenuta Argentiera

Tenuta Argentiera er beliggende i et enestående område, Maremma. Her blander landskab og hav sig, suspenderet mellem skov og Middelhavet. Vingården er kernen i den lille, men prestigefyldte Doc Bolgheri, en terroir og yderst dedikeret til store røde vine og synonymt med den berømte “Supertoscaner” Navnet Argentiera kommer fra de sølvminer (“argento”), der en gang fyldte bakkerne i dette højtliggende område af Maremma – et sted rig på naturlige kilder. Ejendommen er den nærmeste vingård til den tyrrhenske kyst og på samme tid den højeste del af hele Bolgheri-territoriet, der når 200 meter over havets overflade. Denne dikotomi skiller sig ud blandt alle andre ejendomme, og skaber et mikroklima med unikke egenskaber.

Vinen er særligt velegnet til kødfulde retter og simremad. Vi anbefaler at man serverer den ved ca. 16 ° og 18 °.

LandItalien
OmrådeBolgheri
ProducentTenuta Argentiera
Årgang2017
DruerCabernet Sauvignon, Merlot
Alkoholprocent14%
Flaskestørrelse750 ml
Serveringstemperatur16 ° og 18 °C
MadforslagRødt kød, simremad, modne oste.
Profil
Druer
Cabernet Sauvignon, Merlot
Madforslag
Rødt kød, simremad, modne oste.