Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Toscana

Prunaiolo, IGT Supertoscaner 2015

Stykpris kr.299,00

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Årets bedste økologiske rødvin ved Mundus Vini!

Påsken nærmer sig, og det er tid til at tænke på den perfekte vin til at ledsage påskebordet. Vi anbefaler vores røde vin fra Toscana i Italien som det perfekte valg.

Prunaiolo er en fuldblods supertoscaner, og en af vores absolut favoritter. Den har e ... LÆS MERE

Årets bedste økologiske rødvin ved Mundus Vini!

Påsken nærmer sig, og det er tid til at tænke på den perfekte vin til at ledsage påskebordet. Vi anbefaler vores røde vin fra Toscana i Italien som det perfekte valg.

Prunaiolo er en fuldblods supertoscaner, og en af vores absolut favoritter. Den har en rubinfarve og en næse, der flyder over  med dufte af moden frugt og lakrids.  Vi anbefaler Prunaiolo til hovedretter af kød som store bøffer eller kød fra grillen.

Vinen er en blanding af Sangiovese-, Cabernet Sauvignon- og Merlot-druer, der giver Prunaioloe sin smukke dybe røde farve og en aroma af mørke bær, krydderier og et strejf af egetræ. Smagen af vinen er fyldig og rig med noter af sorte kirsebær, mørk chokolade og  lakrids. Den har en blød og velafbalanceret struktur med milde tanniner og en behagelig eftersmag.

Prunaiolo er den perfekte ledsager til påskebordets rige smagsoplevelser, som lam. Den vil også fungere godt som en aperitif eller til en hyggelig aften med venner og familie. Så tilføj vores røde vin fra Toscana til dit påskebord, og nyd en uforglemmelig smagsoplevelse.

La Spinosa er grundlagt af vennerne Gianfranco, Danilo, Claudia og Damiano i 1982. Vennerne forenede deres fælles passion for økologi og vin. Gården har 70 hektar marker herunder 12 hektar vinmarker. Resten af jorden består af gamle krogede oliventræer og en køkkenhave i stor skala. Alt er selvfølgelig økologisk.

 

ProducentLa Spinosa
OmrådeToscana
LandItalien
Alkoholindhold15 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Profil
Druer
Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese
Profil
Kraftig, blød kerne, medium syre
Dominerende smag
Eg, sort frugt, læder
Madforslag
Rødt kød, lammekød, grillet mad