Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Recioto Della Valpolicella Classico

Stykpris kr.160,00 Stykpris kr.140,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.140,00 FØR kr.160,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Udsøgt og aromatisk dessertvin fra Vogadori, som skabt til risalamande!

Recioto Fra Vogadori møder smagsløgene med Intens sødme og en skøn bærduft. Ideelt til årets risalamande eller andre søde desserter. Nydes afkølet.

Reciotoen er historisk den oprindelige romerske vin, der senere blev udviklet ti ... LÆS MERE

Udsøgt og aromatisk dessertvin fra Vogadori, som skabt til risalamande!

Recioto Fra Vogadori møder smagsløgene med Intens sødme og en skøn bærduft. Ideelt til årets risalamande eller andre søde desserter. Nydes afkølet.

Reciotoen er historisk den oprindelige romerske vin, der senere blev udviklet til den tørre Amarone som vi kender den idag. Recioto er på grund af dens historiske rødder, mere udbredt i Italien end i resten af verden.

Fratelli Vogadori

I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham og hans søn er det nu de tre brødre der driver foretagnet.

Lad det være sagt med det samme: Vogadori laver nogle knaldgode vine. En samlet rating på Vivino på 4,3 for alle vingårdens vine er det blevet til – og dette baseret på mere en 5.000 anmeldelser!

Udvalget spænder fra den klassiske Amarone, via flagskibet Amarone Forlago til Ripassoen naturligvis. Videre med den oprindelige Amarone: den mandelsøde Recioto. Heruover Corvina og andre skønne rødvine. Spumante, Passitoer og Grappaer er der naturligvis også.

Brødrene arbejder med bæredygtighed. Mest tydelig opdages dette allerede på vinflaskerne: Traditionelle amaroner produceres i kilotunge flasker. Her har man gjort op med denne (tunge) tradition og taget konsekvensen og producerer amaronen i traditionelle lette vinflasker. En palle vin bliver herved mere end 200 kilo lettere. Indrømmet, det er en lidt ny fornemmelse man lige skal vænne sig til.

En anden nyskabelse man arbejder med, er alkoholfri vin. Hos Buus Vine regner vi med at kunne præsentere dette produkt i løbet f eftersommeren 2020.

Som et lille kuriosum kan det nævnes af familien også driver Bed & Breakfast i selve vingården. En uforglemmelig oplevelse.