Smagekassen indeholder
1 fl. Ripasso DOC 2015, Ca’ Dei Ronchi
(Normalpris 249,95) Denne Ripasso DOC har en mørk rubinrød farve i glasset. intens, frisk smag af kirsebær, brombær, røg, blommer og blomster noter. På ganen imponerer den med sine velafbalancerede og bløde tanniner, dybe og stærke aromaer og en lang finish; en uforglemmelig vinoplevelse!
1 fl. Ripasso Classico Superiore 2016, Corteforte
(Normalpris 199,95) Corteforte producerer kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke. Her er der virkelig tid til at forfine varen, og det er denne Ripasso et helt tydeligt eksempel på.
1 fl. Ripasso Classico Superiore 2009 , Illary Cordin
(Normalpris 299,95) Druerne til Ripasso Classico Superiore 2009 kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Rondinella samt 10% Rossignola og trækker hele 15,5% alkohol. Lagret på store træfade i 24 måneder.
1 fl. Massaro Ripasso Superiore 2017, Massaro Norma
(Normalpris 200,00) Med en beskeden produktion på knap 2.500 flasker, har der i den grad været tid til at kæle om denne sjældne vin. Druerne til vinen kommer direkte fra hjertet af Valpolicella, Negrar. Massaro Norma er en ganske lille vingård, som udelukkende fremstiller Valpolicellas klassikere: Valpolicella Classico, Amarone og ikke mindst denne overdådige Ripasso Superior, et must-try for Ripasso elskeren!
1 fl. Accordini Ripasso Superiore 2017, Accordini Igino
(Normalpris 200,00) 4,1/5 på Vivino med over 3.000 anmeldelser! Denne fantastiske Ripasso er fra 2017, som var et jubelår i Valpolicella. Perfekte mængder regn og solskin har givet helt optimale betingelser for høsten, og nu sublime 2017 vine. Her gør begrebet ”hygge” sig virkelig gældende indenfor vinverdenen. Vinens varme gør den velegnet til en lang middag, og man får lyst til at fortsætte med at drikke den, selv efter maden.
1 fl. Vogadori, Valpolicella Ripasso Classsico Superiore 2015
(Normalpris 200,00) Vinen har en dyb rød farve og frugtagtig smag med et strejf af kirsebær. Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål, og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet til alkohol. Vinen pumpes hyppigt for at maksimere udtrækningen af farve og smag. I april efter høsten, undergår vinen en re-fermentering hvor den omfattende aroma, farve og krop udvikles.