Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Ca’ dei Ronchi Ripasso 2016 DOC

Stykpris kr.299,00 Stykpris kr.259,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.259,00 FØR kr.299,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Stilren Ripasso fra mikroproducenten Ca’ Dei Ronchi

Ripasso fremstilles på kvaset fra Amarone, og den har derfor en lidt mildere smag. Dette gør Ripassoen særdeles velegnet til det meste mad. Ripasso DOC er en vin med elegance og tørhed, som du kan servere til stort set alt! Det kan både være ... LÆS MERE

Stilren Ripasso fra mikroproducenten Ca’ Dei Ronchi

Ripasso fremstilles på kvaset fra Amarone, og den har derfor en lidt mildere smag. Dette gør Ripassoen særdeles velegnet til det meste mad. Ripasso DOC er en vin med elegance og tørhed, som du kan servere til stort set alt! Det kan både være cremede pastaretter, pizza, fjerkræ, fed julemad og rødt oksekød. Åbn vinen 1 time før den skal serveres ved 16 – 18 °C, for at få den bedste oplevelse.

Denne Ripasso DOC giver en mørk rubinrød farve i glasset. Intens, frisk smag af kirsebær, brombær, røg, blommer og blomster noter. På ganen imponerer den med sine velafbalancerede og bløde tanniner, dybe og stærke aromaer og en lang finish; en uforglemmelig vinoplevelse!

Ca ’dei Ronchi

Ca ’dei Ronchi hører hjemme på bakkerne i Valpolicella mellem Negrar og Verona. Husets historie er kun lige begyndt, og vi er med på første parket. På trods af at være omgivet af store navne som allerede har dybe rødder i Valpolicella vinmarkedet, begyndte Giorgio Campagnola og hans familie deres vineventyr i starten af 2000. Deres mål var klart: at producere vine som ville imponere selv de største kritikere, og ikke mindst deres egen familie, hvilket også afspejles i deres meget knappe produktion, hvor der virkelig er plads til at kæle for hver en dråbe! Med andre ord, har Ca ’dei Ronchi en drøm om, at hive Valpolicella tilbage til sine rødder og tage afstand til masseproduktionens ødelæggelse af deres ældgamle vinarv, hvor håndværk og traditioner er alpha og omega.

Ca dei’ Ronchi arbejder med deres marker i et kuperet område med fuld øst-vest eksponering. Ved hjælp af Veronas skråninger, giver de nyt liv til indfødte druer som Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara. Den begrænsede produktion og lave høstudbytte gør druerne til de perfekte repræsentanter for deres området.

LandItalien
OmrådeValpolicella
ProducentCa' Dei Ronchi
TypeRipasso
DruerCorvina, Corvinone, Rondinella, Rossignola
Alkoholprocent14,5 % vol
Flaskestørrelse750 ml
ServeringsforslagFremragende til næsten alt mad.
Profil
Druer
Corvina, Corvinone, Rondinella, Rossignola
Profil
Afbalanceret med en let krop og en blød tanninstruktur
Dominerende smag
Kirsebær, chokolade, læder
Madforslag
Krydret mad