Chianti

Rødvinsfavoritter 6 fl.

Stykpris kr.595,00
Beskrivelse

Lige nu sparer du 15 %!

Vi har samlet seks flasker kvalitetsrødvin til den kræsne vindrikker. Med Rødvins favoritterne finder du vine fra Frankrig, Italien og Tyskland.  Vi har sammensat kassen med “value for money” for øje. Det vil sige, at der er mulighed for, at få en seks fantastiske ... LÆS MERE

Lige nu sparer du 15 %!

Vi har samlet seks flasker kvalitetsrødvin til den kræsne vindrikker. Med Rødvins favoritterne finder du vine fra Frankrig, Italien og Tyskland.  Vi har sammensat kassen med “value for money” for øje. Det vil sige, at der er mulighed for, at få en seks fantastiske vinoplevelse til en virkelig god pris.

Du skal blandt andre forbi, den velrenommeret vingård, La Spinosa, som laver nogle vidunderlige økologiske rødvine. Af vores La Spinosa favoritter har vi udvalgt deres Chianti. Dette er blot begyndelsen, en vaskeægte skattekiste af rødvine.

Tryk på “Læs mere” for at læse om indholdet i smagekassen

1 fl. Langhe Freisa DOC 2012. Ca’ Barun, Italien

Normalpris: 200 kr.

Denne vin er kompakt og rubinrød med en duft af svesker, krydderier og smag af bær og eg.
Har en moderat garvesyre. Vinen er modnet i op til et år i ståltanke efterfulgt af 12-18 måneder i 225 liters franske egetræsfade.

1 fl. Chianti Colli Fiorentini , DOCG. Italien, Toscana

Normalpris: 110 kr.

En Chianti.. og hvilken vi! Hos La Spinosa i Toscana er Chianti Colli Fiorentini 2013 deres helt store passion. Dette kan smages, duftes og ses. Denne vin har en flot balance med en krydret smag af moden frugt. På etiketten ses det tornede pindsvin, nærmere betegnet hulespindsvinet, som er karakteristisk ved sine lange og sylespidse pigge og er La Spinosas varetegn.

1 fl. Cuvée L’air de Rien 2016. Frankrig, Corbières

Normalpris: 80 kr.

Corbières regionen i Languedoc-Roussillon er berømt for sine røde vine, hvoraf de fleste er rige og krydret vine fra Grenache, Syrah, Mourvedre og Carignan. Cuvée L’air de Rien fra Chateau Vieux Parc er ingen undtagelse med sin dybe, rubinrød farve og delikat næse af modne røde frugter med hints af timian, lavendel og krydderier. På ganen er denne lækre rødvin rund og intens med faste tanniner og en krydret finish.

1 fl. Cabernet Sauvignon Original. Anne de Joyeuse, Limoux, Frankrig,

Normalpris: 75 kr.

Fornem farve, tannin og ekstrakt, Cabernet Sauvignon Original udtrykker noter af brombær, solbær, blomme, krydderi og tobak. I Limoux og andre steder i den gamle verden finder du den mere jordiske, tanninske side af Cabernet, hvor den typisk blendes med andre sorter for at blødgøre tanniner og tilføje kompleksitet. Her står den alene – og stærk.

1 fl. Château de Lisennes, Bordeaux AOC 2016, Frankrig

Normalpris: 110 kr.

Denne klassiske Bordeaux Supérieur bærer præg af Lissenes enorme erfaring og forståelse for sit terroir. En strålende rødvin, som tilbyder en frugtig bouquet med modne røde bær, afrundet, smidig og lettere krydret, hvilket gør den til det perfekte match til oksekød og gode oste.

1 fl. Ahr Regent 11 Trocken 2017  Weingut Peter Kriechel, Tyskland

Normalpris: 125 kr.

Regent er en af de mest succesfulde, nyere, tyske druesorter, og den giver en mørk, næsten sort rødvin med aromaer af vilde bær og en let ristning. En kraftfuld, harmonisk, blød rødvin i Middelhavsstil. Vinen er lagret i 6 måneder på store egefade.
Anbefalinger: er perfekt til pizza, pasta og grillet mad.