Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Chianti

Rødvinsfavoritter 6 fl.

Stykpris Original price was: kr.875,00.Current price is: kr.678,00.
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Vores Rødvins favoritter-pakke indeholder seks omhyggeligt udvalgte flasker rødvin fra anerkendte vindistrikter i Europa. Fra de rige og krydrede Grenache-blandinger fra Corbières i Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig til den kraftfulde og jordagtige Cabernet Sauvignon fra Limoux, tilbyder hver ... LÆS MERE

Vores Rødvins favoritter-pakke indeholder seks omhyggeligt udvalgte flasker rødvin fra anerkendte vindistrikter i Europa. Fra de rige og krydrede Grenache-blandinger fra Corbières i Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig til den kraftfulde og jordagtige Cabernet Sauvignon fra Limoux, tilbyder hver flaske en unik smagsoplevelse.

Vores vine kommer fra små, familieejede vingårde, der er engagerede i at producere højkvalitetsvine med traditionelle metoder.

Hos Buus Vine er vi passionerede for at dele vores kærlighed til vin med andre. Vi mener, at vin er mere end bare en drik – det er en måde at forbinde sig med andre, at udforske nye kulturer og at værdsætte naturens skønhed. Vi er forpligtede til at give vores kunder enestående vine og personlig service, og vi er altid glade for at dele vores viden og ekspertise med dem, der er interesserede i at lære mere om vin.

Vi inviterer dig til at udforske vores Rødvins favoritter-pakke og opdage den vidunderlige verden af vin. Uanset om du er en erfaren vinconnaisseur eller en nysgerrig begynder, er vi sikre på, at du vil finde noget at elske i dette udvalg af kvalitetsrødvine.

1 fl. Langhe Freisa DOC. Ca’ Barun, Italien

Denne vin er kompakt og rubinrød med en duft af svesker, krydderier og smag af bær og eg.
Har en moderat garvesyre. Vinen er modnet i op til et år i ståltanke efterfulgt af 12-18 måneder i 225 liters franske egetræsfade.

1 fl. Chianti Colli Fiorentini , DOCG. Italien, Toscana

En Chianti.. og hvilken vi! Hos La Spinosa i Toscana er Chianti Colli Fiorentini 2013 deres helt store passion. Dette kan smages, duftes og ses. Denne vin har en flot balance med en krydret smag af moden frugt. På etiketten ses det tornede pindsvin, nærmere betegnet hulespindsvinet, som er karakteristisk ved sine lange og sylespidse pigge og er La Spinosas varetegn.

1 fl. Cuvée L’air de Rien. Frankrig, Corbières

Corbières regionen i Languedoc-Roussillon er berømt for sine røde vine, hvoraf de fleste er rige og krydret vine fra Grenache, Syrah, Mourvedre og Carignan. Cuvée L’air de Rien fra Chateau Vieux Parc er ingen undtagelse med sin dybe, rubinrød farve og delikat næse af modne røde frugter med hints af timian, lavendel og krydderier. På ganen er denne lækre rødvin rund og intens med faste tanniner og en krydret finish.

1 fl. Cabernet Sauvignon Original. Anne de Joyeuse, Limoux, Frankrig,

Fornem farve, tannin og ekstrakt, Cabernet Sauvignon Original udtrykker noter af brombær, solbær, blomme, krydderi og tobak. I Limoux og andre steder i den gamle verden finder du den mere jordiske, tanninske side af Cabernet, hvor den typisk blendes med andre sorter for at blødgøre tanniner og tilføje kompleksitet. Her står den alene – og stærk.

1 fl. Château de Lisennes, Bordeaux AOC, Frankrig

Denne klassiske Bordeaux Supérieur bærer præg af Lissenes enorme erfaring og forståelse for sit terroir. En strålende rødvin, som tilbyder en frugtig bouquet med modne røde bær, afrundet, smidig og lettere krydret, hvilket gør den til det perfekte match til oksekød og gode oste.

1 fl. Ahr Regent 11 Trocken  Weingut Peter Kriechel, Tyskland

Regent er en af de mest succesfulde, nyere, tyske druesorter, og den giver en mørk, næsten sort rødvin med aromaer af vilde bær og en let ristning. En kraftfuld, harmonisk, blød rødvin i Middelhavsstil. Vinen er lagret i 6 måneder på store egefade.
Anbefalinger: er perfekt til pizza, pasta og grillet mad.
Profil
Profil
Et udvalg af vine fra Frankrig, Tyskland og Italien
Madforslag
Nyd vinene til grillet mad, tapas eller for sig selv