fbpx
 • GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Rødvins favoritter 6 fl.

  DKK595,00
  PÅ LAGER

  Lige nu sparer du 15 %!

  Vi har samlet seks flasker kvalitets rødvin til den kræsne vin drikker. Med Rødvins favoritterne finder du vine fra Frankrig, Italien og Tyskland.  Vi har sammensat kassen med “value for money” for øje. Det vil sige, at der er mulighed for, at få en seks fantastiske vinoplevelse til en virkelig god pris.

  Du skal blandt andre forbi, den velrenommeret vingård, La Spinosa, som laver nogle vidunderlige økologiske rødvine. Af vores La Spinosa favoritter har vi udvalgt deres Chianti. Dette er blot begyndelsen, en vaskeægte skattekiste af rødvine.

  Tryk på “Læs mere” for at læse om indholdet i smagekassen

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  1 fl. Langhe Freisa DOC 2010. Ca’ Barun, Italien

  Normalpris: 200 kr.

  Denne vin er kompakt og rubinrød med en duft af svesker, krydderier og smag af bær og eg.
  Har en moderat garvesyre. Vinen er modnet i op til et år i ståltanke efterfulgt af 12-18 måneder i 225 liters franske egetræsfade.

  1 fl. Chianti Colli Fiorentini , DOCG. Italien, Toscana

  Normalpris: 110 kr.

  Chiantivin og hvilken vin. Hos La Spinosa i Toscana er Chianti Colli Fiorentini 2013 deres helt store passion. Dette kan smages, duftes og ses. Denne vin har en flot balance med en krydret smag af moden frugt. På etiketten ses det tornede pindsvin, nærmere betegnet hulespindsvinet, som er karakteritisk ved sine lange og sylespidse pigge. En helt speciel historie knytter sig til dette dyr og hvorfor det netop lige blev La Spinosas varetegn.

  1 fl. Cuvée Air de Rien 2016. Frankrig, Corbières

  Normalpris: 80 kr.

  Corbières regionen i Languedoc-Roussillon er berømt for sine røde vine, hvoraf de fleste er rige og krydret vine fra Grenache, Syrah, Mourvedre og Carignan. Cuvée Air de Rien fra Chateau Vieux Parc er ingen undtagelse med sin dybe, rubinrød farve og delikat næse af modne røde frugter med hints af timian, lavendel og krydderier. På ganen er denne lækre rødvin rund og intens med faste tanniner og en krydret finish.

  1 fl. Cabernet Sauvignon Original. Frankrig, Limoux

  Normalpris: 75 kr.

  Fornem farve, tannin og ekstrakt, Cabernet Sauvignon Original udtrykker noter af brombær, cassis, blomme, currant, krydderi og tobak. I Limoux og andre steder i den gamle verden finder du den mere jordiske, tanniske side af Cabernet, hvor den typisk blandes for at blødgøre tanniner og tilføje kompleksitet

  1 fl. AOC Bordeaux, 2016, Château de Lisennes, Frankrig

  Normalpris: 110 kr.

  Denne klassiske Bordeaux Supérieur bærer præg af Lissenes enorme erfaring og forståelse for deres terroir. En strålende rødvin, som tilbyder en frugtig buket med modne røde bær. Afrundet, smidig og lettere krydret, hvilket gør den til det perfekte match til oksekød og gode oste.

  1 fl. Ahr Regent 10 Trocken 2017  Weingut Peter Kriechel, Tyskland

  Normalpris: 125 kr.

  Regent er en af de mest succesfulde, nyere, tyske druesorter, og giver en mørk, næsten sort rødvin med aromaer af vilde bær og en let ristning. En kraftfuld, harmonisk, blød rødvin i Middelhavsstil. Vinen er lagret i 6 måneder på store egefade.
  Anbefalinger: er perfekt til pizza, pasta og grillet mad.
  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.