Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Rosé Smagekasse Deluxe

Stykpris Original price was: kr.1.109,00.Current price is: kr.799,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

6 flasker sprudlende frisk rosé

Sommeren er over os og det fejrer vi med et sandt overflødighedshorn af rosévine til en vanvittig pris, hvor du sparer hele 28%!

Vinene i denne smagekasse er særligt udvalgt til at tage dig rundt om den brede palette af rosévine. Du skal opleve alt fra de sødmefulde o ... LÆS MERE

6 flasker sprudlende frisk rosé

Sommeren er over os og det fejrer vi med et sandt overflødighedshorn af rosévine til en vanvittig pris, hvor du sparer hele 28%!

Vinene i denne smagekasse er særligt udvalgt til at tage dig rundt om den brede palette af rosévine. Du skal opleve alt fra de sødmefulde og blomsterfulde til de mere robuste med skønne noter af røde bær. Med denne rosé smagekasse bliver sommeren med garanti, lidt varmere!

 

Smagekassen indeholder:

Rosé Sommerzit

Denne luksuriøse rosé fra Aimé Stentz flyder over med skønne noter af kirsebær og syrlige ribs. Smagen er frugtig med bløde tanniner. Druerne er håndplukket fra markerne omkring Ribeauville. Nyd den afkølet på terassen eller med lette fiskeretter og salater.

 

Clairet de Lisennes

Clairet de Lisennes har en udtryksfuld næse markeret med noter af kirsebær, jordbær og hindbær. Charmerende og silkeagtig friskhed i munden. Clairet kan med fordel drikkes køleskabskold som aperitif, og i sommermånederne til picnic eller grillretter på en varm aften

 

Cascina Vigna

Casicina er sprød, ren og elegant med masser af fine noter af bær. Vinen er aromatisk og velstruktureret med blide tanniner og bringer overraskelser gennem hele smagsoplevelsen.

La Sirenetta

La Sirennta Rosé, opkaldt efter den lille havfrue, bringer en let og rendyrket femininitet med skøn mineralet. La Sirenetta laves kun i meget små mængder med kun 500 flasker om året.

 

7 Hectares

Denne skønne rosé har en fin lyserød farve. Ved åbning af flasken bliver man straks forført af aromaer af citrus og eksotiske frugter. Munden er livlig og rund med både frugtagtig og knasende noter.

 

Canto Baccio

Her får du en intens rosé fuld af elegance, noter af jordbær og fersken i en skøn balance! Canto Baccio er en meget fyldig rosé, som bringer tankerne end på en mild rødvin med let sødme. En skøn og anderledes rosé.