fbpx
 • GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING

Rosé smagekasse

  DKK599,00
  PÅ LAGER

  Vores roséudvalg

  Her får du et udpluk af vores læskende roséudvalg. Overvældende frugt og masser af blomsteragtige aromaer, er med til at give en smagseksplosion af dimensioner, og så er der lidt penge at spare når du køber 6 fl.

  Rigtig god fornøjelse.

  Tryk på “Læs mere” for at få præsenteret de forskellige roséer

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Crémant de Bordeaux rosé AOC, Château de Lisennes (DKK 149,95)

  Lisenens’ Crémant rosé er alt hvad en mousserende rosévin skal være: delikat mousserende, med en elegant lyserød kjole, frugtagtig og meget aromatisk næse. Den har en afrundet og velafbalanceret gane med smag af modne røde bær. Château de lisennes laver nogle af de mest indbydende og forførende crémanter man kan finde!

  1 fl Canto Di Baccio, La Spinosa Toscana  (DKK 110,00)

  Canto Di Baccio har en intens lyserød farve, nærmest strålende. Næsen er strømlinet men fin med noter af hindbær. I ganen er den afbalanceret: frisk og rund. Vinen er sublimt lavet – alt i alt en fantastisk sommerrosé!

  1 fl. Corvina rosé, Accordini Igino (DKK 165,00)

  Denne cuvée prestige fra Aimé Stentz er en rig og delikat mousserende rosé med mange fine bobler. Den er  frisk med frugtige noter og med rigtig god struktur. Perfekt som velkomstdrink.

  1 fl.  7 Hectares, AOC Bordeaux (DKK 110)

  7 Hectares  har en fornem lyserød farve. På næsen er der forførende aromaer af citrus og eksotiske frugter. Livlig og rund mund med både frugtagtig og crunchy noter. Balanceret, elegant og grådig.

  1 fl. Clairet de Lisennes (DKK 100)

  Clairet er en lidt mere smagfuld rosé. Den har en god friskhed og en udtryksfuld næse med noter af røde frugter (kirsebær, jordbær, hindbær).

  1 fl. Le P´tit Coup, Château du Don Jon (DKK 59,95)

  Denne rosé fra Château Donjon, er en rigtig luksusrosé, som kan nydes til enhver lejlighed. Smagen fuld af  frugtog liv, med fremtrædende hindbær noter.

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.