• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08

Rosé smagekasse

  DKK679,00 DKK599,00

  Den samlede normalpris for vinene i kassen er 679,-.

  Her får du et udpluk af vores læskende roséudvalg. Overvældende frugt og masser af blomsteragtige aromaer, er med til at give en smagseksplosion af dimensioner og så er der lidt penge at spare når du køber 6 fl.

  Rigtig god fornøjelse.

  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
  trustpilot 5 star
  1 fl. Crémant de Bordeaux rosé AOC, Château de Lisennes (DKK 149,95)

  Lisenens’ Crémant rosé er alt hvad en mouserende rosévin skal være, delikat mousserende  med en elegant lyserød kjole, frugtagtig og meget aromatisk næse. Afrundet og velafbalanceret gane med smag af modne røde bær. Château de lisenens, laver nogle af de mest indbydende og forførende Crémanter man kan finde!

  1 fl Canto Di Baccio, La Spinosa Toscana  (DKK 110)

  Canto Di Baccio har en Intens lyserød farve, nærmest strålende. Næsen er strømlinet men fin med noter af hindbær. I ganen er den afbalanceret: frisk og rund. Vinen er sublimt lavet, alt i alt Fantastisk sommerrosé!

  1 fl. Crémant d´Alsace Rosé, Aimé Stentz, Alsace (DKK 149,95)

  Denne cuvée prestige fra Aimé Stentz er en rig og delikat mousserende rosé med mange fine bobler. Den er  frisk med frugtige noter og med rigtig god struktur. Perfekt som velkomstdrink.

  1 fl.  7 Hectares, AOC Bordeaux (DKK 110)

  7 Hectares  har en fornem lyserød farve. På næsen er der forførende aromaer af citrus og eksotiske frugter. Livlig og rund mund med både frugtagtig og crunchy noter. Balanceret, elegant og grådig.

  1 fl. Clairet de Lisennes (DKK 100)

  Clairet er en lidt mere smagfuld rosé en man er vant til, men stadig i den tørstslukkende ende.  Den har en udtryksfuld næse  med noter af røde frugter (kirsebær, jordbær, hindbær). god friskhed med aromaerne af røde frugter.

  1 fl. Le P´tit Coup, Château du Don Jon (DKK 59,95)

  TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
  Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
  FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.