Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Montalcino

Brunello di Montalcino 2013

Stykpris kr.485,00 Stykpris kr.399,00 v. køb af 6 flasker

Udsolgt

STK.Pris
6 eller mere kr.399,00 FØR kr.485,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Sassocheto er en raffineret, kompleks og fyldig, helt igennem ikonisk Brunello med stor karakter. Fast og kompleks, men samtidig livlig og nemt drikkelige med en forførende duft, og utrolig lang finale. Denne Brunello er lavet udelukkende på håndplukkede sangiovesedruer af udvalgte årgange, fra den ... LÆS MERE

Sassocheto er en raffineret, kompleks og fyldig, helt igennem ikonisk Brunello med stor karakter. Fast og kompleks, men samtidig livlig og nemt drikkelige med en forførende duft, og utrolig lang finale. Denne Brunello er lavet udelukkende på håndplukkede sangiovesedruer af udvalgte årgange, fra den sydvendte Piano Nero vingård, der er beliggende i 300 meters højde. En ekstraordinære vingård, der giver en lige så ekstraordinær Brunello.

Sassocheto fermenteres i temperaturstyrede åbne beholdere og får en lang maceration; Den modnes derefter i mindst 30 måneder i franske og slaviske egetræs-tønder og yderligere 6 måneder i flasken.

Il Grappolo

Tenuta Il Grappolo har 25 hektar jord syd for Montalcino i området omkring Firenze, tæt på middelhavet. Her nyder vinen godt af det temperede klima fra Tyrrenerhavet og Val d’Orcia. Vinmarkerne er tilplantet med Sangiovese. Omkring 25 hektar vinstokke i ca. 300 meters højde på  sydvestlige skråninger. Vinmarkerne har optimal eksponering, et tempereret klima påvirket af det nærliggende hav, med varme, tørre somre og konsekvente brise samt den toscanske stenede skistosejord, bestående af nedbrudte klipper af galestro, alberese og sandsten. Disse betingelser sikrer en ideal modning af klaserne og giver Il Grappols vine deres rige smag og elegance.

ProducentIl Grappolo