Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Mosel

Stairs n’ Roses Riesling Feinherb 2020

Stykpris kr.250,00 Stykpris kr.225,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.225,00 FØR kr.250,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Denne vin er en frisk og frugtig halvtør Riesling fra vinmarken Kinheimer-Rosenberg, hvor et ungt vinægtepar, der laver vin efter deres egne hoveder!

Vinserien Stairs n’ Roses – Rocking Mosel! er lavet af et ungt ægtepar, som har ønsket at skabe deres egen vinserie, der er mere eksperimenterende, i ... LÆS MERE

Denne vin er en frisk og frugtig halvtør Riesling fra vinmarken Kinheimer-Rosenberg, hvor et ungt vinægtepar, der laver vin efter deres egne hoveder!

Vinserien Stairs n’ Roses – Rocking Mosel! er lavet af et ungt ægtepar, som har ønsket at skabe deres egen vinserie, der er mere eksperimenterende, i stedet for blot at overtage deres forældres vintraditioner. Navnet er opstået på baggrund af, at bruden Julia (fra vingården Meulenhof) bringer vinmarken Erdener Treppchens (Stairs) sammen med gommens Daniel (fra vingården Viermorgenhof) vinmark Kinheimer Rosenberg (Roses). Da ægteparret godt kan lide Guns n’ Roses har de i udformning af etiketten ladet sig inspirere herfra. På etiketten ses i baggrunden trapperne, der er klassiske ved de stejle vinmarker i Mosel og roserne. Vinen er således et symbol på foreningen af to vingårde og ligger i stil op af de klassiske Moselvine.

Vinen er en halvtør riesling. Druerne høstes så sent som muligt omkring slut oktober start november. Macerationen varer ca. 2-8 timer, hvor efter gæringen finder sted ved lav temperatur i helt op til 3 måneder. Herefter opbevares vinen i ståltanke indtil marts/april, hvor efter de flaskes.

Vinen nydes bedst ved 5-7 grader eller efter eget temperament. Vinen kan åbnes og drikkes, når den skal bruges.