Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Aiméstentz Vendanges Tardives Gewürztraminer 2018

Stykpris kr.299,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

En duft af kandiseret frugt og nougat

En Gewurztraminer Vendanges tardives med en meget fin og rav-gul farve. Vendanges Tardives betyder sen høst, og vinen produceres med ædelrådsdruer. I næsen er vinen behagelig med en aroma af kandiseret frugt, hvilket afgiver en stor friskhed. Noten afsluttes med ... LÆS MERE

En duft af kandiseret frugt og nougat

En Gewurztraminer Vendanges tardives med en meget fin og rav-gul farve. Vendanges Tardives betyder sen høst, og vinen produceres med ædelrådsdruer. I næsen er vinen behagelig med en aroma af kandiseret frugt, hvilket afgiver en stor friskhed. Noten afsluttes med en aroma af kandiserede frugter og nougat. Anbefales at drikke sammen med foie gras, desserter eller i slutningen af et måltid med vennerne. En fantastisk flaske, der bør serveres ved 8 grader.

Aimé Stentz

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”