Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Vores leverandører

Viviani - Italien

Viviani

Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar.

Kvaliteten er helt i top, og Viviani høster ofte sine druer tidligt på sæsonen, for at sikre at druerne har et højt syreindhold, så de bedre kan holde til den lange tørretid, som kan være op til 4 måneder. Derfor høstes druerne til Amarone tidligere end druerne til Ripasso og Valpolicella.

Claudio Viviani som har stået for produktionen i næsten 30 år, er en passioneret winemaker, der er kompromisløs hele vejen i vinificeringsprocessen. Viviani fremstiller 2 forskellige Amaroner. Forskellen er lagringstiden på Barriques samt hvor længe druerne har tørret. Den almindelige Amarone lagres 24 måneder på en blanding af Botti og Barrique og druerne har ligget til tørring i 3 måneder. Deres topamarone, Casa dei Bepi, som er en enkeltmarks Amarone, er lagret 36 måneder på Barrique og druerne har tørret ca. dobbelt så længe som druerne til den almindelige Amarone. Det giver druer med et markant højere sukkerindhold, og dermed mulighed for en højere alkohol-pricent og mere restsødme.

Sammen med vores andre Amarone-producenter Speri, Tenuta sant Antonio og Dal Forno Romano regnes Vivani for at være en af de dygtigste Amarone-producenter.

Vine fra Viviani
  • Podere Ruggeri Corsini

   Vingården, Podere Ruggeri Corsini er en familieejet og drevet ejendom, der har produceret vin i over 100 år. Corsini-familien har en lang historie i Langhe-regionen i Italien og har produceret nogle af de mest eftertragtede Barolo’er i verden. Det er..

  • Lapo Berti

   Lapo Berti (La Morra, Langhe) Lapo Berti er en obsessiv og purist. Han har et italiensk pas og har australsk opholdstilladelse. Han er af toskansk oprindelse og påbegyndte sin karriere hos Fattoria Selvapiana i Chianti-distriktet. Han har siden arbejdet i..

  • Fratelli Vogadori

   Fratelli Vogadori I hjertet af Valpolicella ligger vingården Fratelli Vogadori, Brødrene Vogadori. Alberto, Geatano og Emanuelle. Familiens 3. generation der arbejder med stor passion for jorden og for vinen. Bedstefar Vogadori købte jorden fra den lokale greve og gennem ham..

  • Domaine Saint Siffren

   Domaine Saint Siffren, Rhône Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke..

  • Corteforte

   Corteforte, Valpolicella Corteforte ejes af Carlo Cerrutti. Carlo har renoveret deres 14. århundrede ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant Enoteca della Valpolicella. Carlo har også bygget en underjordisk kælder, det er en utrolig investering, når du overvejer at..