Viviani

Viviani er en lille eksklusiv producent, som ejer 10 hektar vinmarker i den nordligste del af Amarone della Valpolicella. Markerne ligger meget højt i ca. 350-450 meters højde tæt på byen Negrar.

Kvaliteten er helt i top, og Viviani høster ofte sine druer tidligt på sæsonen, for at sikre at druerne har et højt syreindhold, så de bedre kan holde til den lange tørretid, som kan være op til 4 måneder. Derfor høstes druerne til Amarone tidligere end druerne til Ripasso og Valpolicella.

Claudio Viviani som har stået for produktionen i næsten 30 år, er en passioneret winemaker, der er kompromisløs hele vejen i vinificeringsprocessen. Viviani fremstiller 2 forskellige Amaroner. Forskellen er lagringstiden på Barriques samt hvor længe druerne har tørret. Den almindelige Amarone lagres 24 måneder på en blanding af Botti og Barrique og druerne har ligget til tørring i 3 måneder. Deres topamarone, Casa dei Bepi, som er en enkeltmarks Amarone, er lagret 36 måneder på Barrique og druerne har tørret ca. dobbelt så længe som druerne til den almindelige Amarone. Det giver druer med et markant højere sukkerindhold, og dermed mulighed for en højere alkohol-pricent og mere restsødme.

Sammen med vores andre Amarone-producenter Speri, Tenuta sant Antonio og Dal Forno Romano regnes Vivani for at være en af de dygtigste Amarone-producenter.

Vine fra Viviani

 • LÆS MERE …
  Valpolicella
  Viviani Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC, 2013
  Viviani
  2013
  DKK250,00 DKK199,00 V. KØB AF 6 FLASKER
 • LÆS MERE …
  Valpolicella
  Viviani Amarone, L’Amarone della Casa dei Bepi, 2011
  Viviani
  2011
  DKK749,00 DKK599,00 V. KØB AF 6 FLASKER
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!